- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vickers
csendes tag
Ja tényleg azt kérdezni is akartam hogy a Siemens-ekkel mi újság van, vagy azóta még vettek PLC-t. Mert azok 2003-ban kerültek oda és mi már nem ''játszottunk'' velük, csak az elektrósok.
Na hát a GAMF: Azt szokták mondani hogy a sulit 4 évre tervezték, de van akinek sikerül 3 alatt. ez a poén rész volt
Komolyból meg azt tudom mondani így gépészmérnöki szakosként azon belül automatizálási szakosként hogy infón is tudsz szakosodni majd automatizálás felé. robrotok, ipari hálózatok, PLCk stb. csak gépészeti méretezéssel nem fogsz találkozni.
Neketek majd a Programozás 1 és 2 lesz a nehéz amit túl kell élni, meg ha lesz neked mikrovezérlők nevezetű tantárgyad az még húzós lesz ahogy hallotam az infósoktól.
''Óvakodj2 majd Madarásztól ő tanítja majd a mikrovez.et. Na meg a 4 féléves matek az húzós lesz szerintem.
A suli jó csak soha nincs semmire időm, gépészeknek nagyon sűrű a félév! Infósoknak láb lógatósabb jóval a szorgalmi időszak.
A tanárok jól felkészültek, a GAMF-os infósokat elismerik az országban és szerintem a gépészeket is. Pl.: 2005-ben az országos PLC versenyt a GAMF nyerte megélőzve a ''nagy'' nevű sulikat, hogy fényezzem magunkat!
Új hozzászólás Aktív témák
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs