Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok
Errol a tvrol mi a velemeny? : Panasonic TX-P50VT20E illetve ennek mennyi a mai realis erteke? Hasznaltan garival.
Erdemes ra alldozni? 3d illetve 1`080ps mkv az amire hasznalnam.
Illetve hasznaltan erdemes beleugrani? Mire kell figyelni? (roviden
Illetve hol lehet jo hasznalt 3ds plazmakat elcsipni? Itt ph apron nagyon pang a piac.
Vagy lehet gyorsan megveszik oket, de soha nem latok sokat fent.
250 kornyeken mely tvbe erdemes bealdozni? Nem felek a hasznaltol bar a garancia feltetel.
Koszi
udv Istv[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz DM-Fan #16864 üzenetére
Koszi
Es a mai tvknel UT vs ST? Foldon futo halando miben erzekeli a kulonbseget?
Illetve a valaszodhoz viszakanyarodva meglehet nezni mennyit ment? Gondolok itt valami fele menuben meglelheto dologra. Es ott mennyi a sok mennyi a keves? 2000 keves, 15000 sok?
Alapjaiban veve (pl hardver, auto, stb) jobban szeretem a kifutott de csucsmodelleket a friss de alap katergorias termekeknel. Viszont ez lehet plazmara nem olyan jo atultetni.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
-
mhmpista
aktív tag
Ridley Scott ül a műve előtt.
Ez milyen típus? VT?
Kép -
mhmpista
aktív tag
Sziasztok
Most nyílt egy elektrooutlet a házunk előtt.
Bementem megnézni (egyenlőre normál forrás nélkül) a tvket.
Van plazmájuk kitéve és mérethez képest elég jó áron.
Sajna (természetesen, mivel akkor a többit ki venné?) nincs panájuk. Csak lg és samu.
Holnap rendes anyaggal is lemegyek. 3 tv van amit megtekintek.
A legcsalogatóbb számomra a LG 60PZ950 FULL HD 3D PLAZMA TV
Ezt megkapnám 50st50 árából, és az a méret nem semmi.
Ez összehasonlítva szőrszál hasogatás nélkül észrevehetően mi különbség van a 50st50hez képest?
Ahogy látom van benne szűrő is.
Illetve ezt nézem meg LG 60PZ250, meg a SAMSUNG PS59D535A5W.
Illetve még annyi, hogy ezek külső vinyóról lejátszák a blurayt? Leszedtem a PROMETHEUS-HDZ 41gbos blurayet ez lenne a legjobb tesztelni és csak wincsim van ami elbírja. -
mhmpista
aktív tag
válasz kevepapa #18635 üzenetére
300k ért van lent.
Hát igen azt majd megkérdezem hogy ezt adják e oda ami kivan állítva és ment már 2000 órát vagy adnak másikat.
De úgy amúgy vállalható tv nem? Ahogy bele olvastam a szűrőjét dicsérik a feketéjét annyira nem.
De az a + 10 col nagyon látványosBD-t letud játszani a belső lejátszója vagy szedjek valami jó mkvt a próbához?
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
2 év "outlet garit" adnak rá olyan, 3,5 méterről nézem. Nem túl meggyőző szerintem sem. Viszont korrektnek tűnnek bár attól még 2 nap alatt eltűnnek ha arról van szó.
Elférne itt a 60 col persze a 50 is elég.
Úgy vagyok Én is vele hogy panát akarok, de azért megnézem ezeket a tvket.
Media lejátszóm meg nincs sajna....
Vagyis van i7- 6870 de ezt nemviszem le -
mhmpista
aktív tag
válasz mhmpista #18641 üzenetére
Amúgy valaki hozzáértőbb, tapasztaltabb versenyző nem lakik itt a 11kerben, médialejátszóval a birtokában?
Aki esetleg szívesen nézelődne?szerk.
Tényleg jó lenne a 60 de ez a max amit kitudok érte adni.
Most 94cmes van és Asszony erre is azt mondta hogy ennél nagyobb? Az 50es plazmára. Minek akkora?
Szóval 50el már ellennék.
Meg 2 lépcsőházzal arrébb haver 117cmes ledet néz ugyan ilyen elrendezésben és elég ez.
Max a 3dhez nem de ahoz majd közelebb ülök havi 2x.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
-
mhmpista
aktív tag
válasz Petyus87 #18656 üzenetére
Én csak a Te felvetésedre írtam ha a káva karcos de cserébe olcsóbb lényegesen akkor nem zavar.
Holnap megyek le élesben rendes forrással akkor megnézem.De ha van valakinek kedve és média játékosa nézelődni itt a 11 kerben akkor szóljon (nekem sajnos nincs olyanom a belső lejátszó meg nem olyan fain.)
-
mhmpista
aktív tag
Az uj 60as szerianak az arait lehet legalabb sejteni?
Errol talaltam infot, hogy a pana hoz ki megint 1 sor plazmat.
Viszont az LG, samu? Hoznak ki plazmat?
Tudtok roluk valamit?
60 col erdekelne csak de valahol 300k korul...
Eselytelen ?[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=fRVB74Vcrp4
Itt elmondja a panás fejes, hogy maradnak a plazmánál, de nézzétek azt a fejet amikor arról kérdezik hogy a pana mindig kiállt a plazma mellett és most mégsem csak plazmával jött.
Elmondja, hogy maradnak a plazmánál de gyorsan változik a piac, a fején meg savanyú a szőlő.
Úgy érzem a pana elbukta ezt a harcot. Jobbat kapsz de picit oda kell figyelni nem kell, az égjen ki a retinám drágán az meg kell....
Mármint a vásárlóknak...[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok.
Felborult a vilag rendje vagy nem es total lehuzas az egesz eset?
Miert erzem hogy nagyon buzlik itt a vateran valami?Elado arul hihetetlen cuccokat meghihetetlenebb aron. EZT a tvt neztem ki magamnak. 300k-ig en jo lennek ra, es ahogy sejtettem is, megfog allni alatta.
De miert nem merek licitalni vajon?
Tuti kamu nem?Ja a hozzaszolasokat termeszetesen szorgalmasan takaritja.
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz v.attis #38818 üzenetére
Illetve nezd meg, eddigi ertekelesei valoszinuleg aprosagok voltak.
Illetve legnagyobb resze vasarlas.
En attol tartok hogy ellopott vatera account. Vagy nemtudom.
Ja meg eddigi ertekelesei is lassan havi 2-3 dbrol szoltak, most meg 1 napon (ma) lejar 2-3millio ft erteku aruja.Az tul szep, hogy igaz legyen, en pedig nem hiszem a mesekben.
Mar ott budos a dolog hogy 2 ev gyartoi gari van ra.Viszont ha igaz akkor nekem is kell
-
mhmpista
aktív tag
válasz ketkedo612 #38827 üzenetére
Ha mukodik 200at meg ugyis adnek erte.
Csak hat en attol felek, nemhogy gari nekuli tvt nem fognak kapni a licitalok, hanem semmit. -
mhmpista
aktív tag
Igy van minden tvje elment negyed/fel aron.
Aztmondja folyamatosan lesz.
Szoval 12-15 nap mulva nezegetem majd az ertekeleseit.
Vagy nagyon elegedett boldog felhasznalok lesznek vagy csalodott lehuzott emberek...
100kert ment el 4db 65 colos samsung plazmaja 1db meg 120kert.
Na az a hulye aki elhiszi ezt. -
mhmpista
aktív tag
válasz Gabor970 #38865 üzenetére
Na Ti is arra jutottatok amire En.
Figyelni fogom az ertekeleseit.
Es ha megnezed az 500 pozitivja nagy resze vasarlas.
Pl megneztem 1-2 embert van aki jatek katonakat, arul meg kituzoket, meg van aki magneseket, 500ftert.
Ebbol nem nehez 500 pozitivot letrehozni.
Szerintem is mar kint van kulfoldon.
Tuti kamu az osszes ifonja es tvje is teljesithetetlen.
Es eddig havi 2-3 ertekelese volt most meg 3 millio ft jar le 1 napon.
Amugy mar 1 hete figyelem. Irtam is ph vateras forumba mar akkor, de halott a forum. Pedig erdekes eset szerintem, erdemes figyelni a torteneseket.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz Gabor970 #38873 üzenetére
Kemeny.
Mennyi ember van aki nem tudja hogy a mikulas es a nyuszi sem letezik.
A legjobb amugy ez a beszelgetes az 1ik termek alatt.
Jo szoveg amugy, tapasztalt jatekos a hulyekbol.Tisztelt boldi007! Elárulható az hogy miért tudod ennyiért beszerezni??? Mennyiség miatt? Vagy ez akció neked is?? - szucsgabor78
Tisztelt szucsgabor78! Természetesen a mennyiség miatt.rengetg van nekunk felre rakva es rovid idon belul kell eladnom - boldi007
Tisztelt boldi007! Lg és Samsung van csak? Sony nincs? A számlát te állítod ki és te küldöd a tv-t?? - szucsgabor78
Tisztelt szucsgabor78! Csak ez a két márka van. Igen. - boldi007(#38875) Gabor970 En is akartam irni a vateranak. Mivel mar majdnem 2 hete figyelem, de pont ezert nem irtam mert csak vadaskodas lenne.
De legalabb az ipcimet mentsek el vagy valami. Bar nem sokat erhet az sem.[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
Kollegam is ezzel oltogat.
Hogy itt porgok rajta mekkora szemet, meg hogy elhiszik, erre lehet hogy letoltak a kamionrol par lakrapra valo tvt es most elkell paszolni. (mert csunya dolog vagy nem, de ebben az esetben ennyiert, nekem kellene )
Bar amugy ez is hulyeseg mert akkor nem vakerazna hanem aprozna es annyi. nincs nyoma. Ez 100% hogy meg fel teglat sem fognak kapni....Pedig 300at nagyon adnek olyan 64es samu plazmaert!!!
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz WhiteWalker #38898 üzenetére
Szerintem most úgyis kibeszéltük a dolgot, ha meg valami újdonság lesz, az meg gondolom nem zavar itt senkit.
-
mhmpista
aktív tag
Szerintetek, 3.5 méterre 55st50 vagy inkább 60e550?
3d jó legyen, pcről lesz hajtva. Szűrője melyiknek jobb?
550nek van-e egyáltalán?[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz mhmpista #38874 üzenetére
Akit erdekel es koveti szeretne a vateras csoda eladot aki 100kert szerzi be a 64es plazmakat
Csak azoknak! Valaki megis rajott hogy valami gigszer van, mert nem mert utalni. -
mhmpista
aktív tag
válasz mhmpista #39664 üzenetére
Vateras csalo temat aki kovette.
Hat elkezdodott. Ennyit errol. Aki lat 600k ftos tvt amit 120kert aruljak az ne higgyen neki. Ez a tanulsag. -
mhmpista
aktív tag
En hetvege ota nyuzok egy 64D8000 samut.
Es nagyon ott van, nekem nagyon tetszik.
Sajnos a bugast en is hallom, de a csaladban senki mas, szoval inkabb nem figyelek ra.
Ami meg negativum hogy tenyleg ugral a feketeje.
Ezt nemtudom ki lehet e kapcsolni. Neha sokat ugral neha meg semmit. Szoval nem tudom, lehet sikerult kikapcsolnom.
Amugy meg nagyon nagy tv, 3d szuper ekkora tvn. A 2d csodalatos.
Amikor jo a feketeje, pl a KURO videon az valami gyonyoru.
Tv adasoknal vettem eszre hogy ugral, fogja magat es megemeli 1 ugrassal a fenyerot, majd kov jelenetnel meg le.
Bar most meg csak ismerkedek vele, de ami nem akar osszejonni az a BD3D lejatszasa XBMC vel.
Valaki tud esetleg valami megoldast? BD-t lejatsza, mkv 3dt lejatsza, csak a BD3d-t nem. -
mhmpista
aktív tag
válasz Gabor970 #42889 üzenetére
En pont ezert ugylatom az also kategoriaban igen is van let jogosultsaga az LCDnek.
Anyosomek akarnak tvt venni.
Multkor mar majdnem elkezdtem plazmat keresni nekik, hogy ez jo lesz.
Aztan eszembe jutott hogy ha az en ajanlasomra megveszik majd beeg, mert ugye nekik nem lehet elmagyarazni, hogy inkabb valtozo keptartalommal kellene etetni a tvt es a statikus dolgokat kerulje...
De ha beeg utana (es eszre vennek, bar lattam en eleg csunya beegeseket is, pl itt linkeltek olyat ami meg kikapcsolva is latszott.) hallgathatnam evekig.
Szoval az also "igenyszegmensben" igen is van letjogosultsaga az LCD technologiaknak.
A problema akkor van ha 47es LEDLCDt arulnak 550.000Ft-ert azzal a szoveggel, hogy ez a legjobb kepminoseg amit kapni lehet.
Szerintem...
Miota plazmam van tenyleg nevetseges az lcd kepe.
Multkor bementem egy outletbe raneztem 47es tavalyi samu kepere es utana az arcedulara, 350k.ft kiszaladtam az uzletbol. -
mhmpista
aktív tag
válasz Macibook #43605 üzenetére
2 ev gari az oke. De 0- oras is? Az azert nem mindegy.
http://www.aqua.hu/samsung-ps51f5000aw-51-full-hd-plazma-tv-220389.html
amugy ez pl nem sokkal dragabb es megis idei.
A 2 kozotti kulonbseg mi lehet az a kerdes.Meg annyi hogy nekem D8000esem van ez nagyon tetszik.
Jo HD ready LCD utan nem meglepo[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz echterion #43628 üzenetére
Próbáltad a plazma aktív shutteres megoldását?
Mert ha LCDn nézted meg és ott zavar az még nem feltétlen jelenti hogy plazmán is zavaró.
De boltban is más, pl: mi tvzni sorozatozni simán szoktunk plazmán, nappal is. (Jó igaz van szűrője a D8000nek)
Viszont a 3D, nappal beszűrődő fénnyel eléggé zavar engem is.
Viszont sötétben egyáltalán nem látom a villódzást, napfénynél pedig igencsak. -
mhmpista
aktív tag
válasz echterion #43707 üzenetére
Pedig de számít a fényviszony.
PS64D8000es plazmám van és ha nappal az ablakon besüt a napfény akkor látom a szemüveg ahogy elzárja és megnyitja a fényt.
Szerintem a szemüveg vibrál.
Próbáld ki sötétben plazmával, lehet megoldja.
Bár ez inkább csak valakinél lenne lehetséges, nem üzletben.
Vagy max valami jó fej eladóval, aki lekapcsolja a díszkivilágítást. -
mhmpista
aktív tag
válasz s7evcsenko #43994 üzenetére
http://www.mall.hu/tv-allvanyok/stell-sho-1005b
En ezt vettem, es nagyon tudom ajanlani mert legjobb aru forgathato stabil cucc.
Tobb oram volt benne a keresesekben es ezt a kategoriat csak 20 folott lehet kapni.
En nagyobb tvt tettem ra es stabilan all.
Maga a cucc is igen nehez, acel. 80kiloig jo. Szoval eleg nagy tvket is elbir.
Csak ajanlani tudom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest