Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz gyuromoj #13587 üzenetére
Magyar ember mindíg híres volt arról, hogy sokkal drágább autót vesz mint amilyet megengedhet magának. Ezek szerint TV-nél is van ilyen. Hogy kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy a tv-det kelljen eladni? Gondold át mennyiért veszel most tv-t, nehogy fél évesen ezt is el kelljen adnod.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz gyuromoj #31425 üzenetére
Ez a lényeg:
"Vajon tényleg fontolgatja a Panasonic a plazma panelek fejlesztésének és gyártásának leállítását?
„Egy pletykáról van szó, ami nem igaz.” – szögezte le Mr. Abadie rögtön. Kifejtette, hogy a Panasonic saját gyárakkal rendelkezik, mind plazma, mind LED LCD vonalon és hamarosan OLED kapacitás is rendelkezésre áll majd. Plazma alapokon továbbra is jobb kontrasztot, színeket és mozgásokat biztosít, mint az LCD és kialakult rajongói réspiaca van, így nem kívánják felszámolni ezt az ágat."
Továbbá:
"A plazma kijelzők a teljes tévépiac kevesebb, mint 10 százalékát uralják, de ugyanez az arány a Panasonic berkein belül magasabb, 17 százalék körül van. A csúcsmodellekbe fektetett erőfeszítés is tükrözi, hogy a cég nagyon is lát fantáziát, lehetőségeket ezen a területen és elkötelezett. Mr. Abadaie szerint némi személyes meggyőző erőt visz a dologba, hogy egy gyors ad-hoc felmérés szerint maguk a Panasonic munkatársak is zömmel plazmát választottak otthonra.
Persze semmi sem tart örökké, a plazma technológia (és nem a panelek) életciklusára vonatkozóan megtudhattuk, hogy az OLED bizonyosan átveszi majd a helyét, ahogy majd minden szempontból kiforrottabb megoldássá érik az évek során. Ehhez még évek kellenek, míg az OLED gyártás odáig fejlődik, hogy gazdaságosságban is felülmúlhassa a plazmát. Mindenesetre a játék hamarosan nagyban is elkezdődik."[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Cha-b
senior tag
válasz gyuromoj #42698 üzenetére
Hát az ST60 a magas input lag miatt nálad kiesik (feltéve ha nem javitják, de sztem nem fogják) , mivel játékra is használnád, marad a GT60 ami lemehet 300 körülre mint anno a GT50 de az inkább dec. vége-januárra várható. Ha ki tudod tolni a vásárlást valszeg az lesz a te készüléked 310-320 ra elvileg le kéne mennie az elmúlt évek alapján.
CSAKAKISPEST!!!!
-
BBéci
legenda
2010 legjobb tévéje a VT20 volt, 700000 fointért árulták. Közelről ismerem, három hónapig használtam egy olyat. Hogy értelme legyen a cserének, nem csak képminőségben, hanem méretben is ugrani kellene. Ezért az 55 colos VT60 a Te tévéd. Magamnak is azt tartom ideálisnak.
Viszont 300000 forintra csak nagyon sokára fog lecsökkenni az ára. Ezért inkább várj egy évet a cserével![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
Ebből a keretből csak jövő tavasszal tudnál számodra megfelelő TV-t venni, mert a Panasonic 50GT60 ára várhatóan ekkorra fog 300 eFt környékére csökkenni. Ez a modell erős előrelépést jelentene a V20-adhoz képest mind képalkotást, mind árnyalatkezelést, mind feketeszintet, mind funkciókat tekintve. Annál előbb viszont nehéz lenne bármit is választanod, ami miatt megérné a csere. Az 50ST60 a magas input-lag-ja miatt konzol mellé nem ajánlott, a Samsung ilyen árú fullHD-i meg eléggé elmaradnak a GT60-tól. Szóval szerintem várj, egyáltalán nem rossz TV a V20, nekem az 50G20-szal sincs semmi komolyabb gondom a mai napig sem.
Apropó, mindjárt nekiugrok a Last of Us-nak! Tegnap voltam launch-party-n, átvettem a játékot, ma meg szabi és már esek is neki. Könnyen lehet, hogy az év játéka.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
rgeorge
addikt
válasz gyuromoj #42928 üzenetére
A szállításhoz: megvan az eredeti doboza? Ha nincs, akkor nagy kockázat bárhogy is szállítani, de még az eredeti dobozában is az, ha nem függőlegesen szállítjátok. Nem csak a tényleges kockázat miatt, hanem azért is, mert az eladó látni fogja, hogy szállítjátok, tehát bármi baja lesz otthon, érvényesen tud erre hivatkozni.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
nagyúr
"Fektetve hogy biztonságosabb?"
NE szállítsátok fektetve! Alapszabály!
"Egreat R6S menne mellé, szerintetek megfelelő lenne?"
Nem tud kadenciahelyes lejátszást, de sokan szeretik ezt a lejátszót.
"Van egy 16 GB-os pendrive-om, arra miket érdemes felpakolni amivel ki lehet szűrni a hibákat?"
Beégést, pixelhibát 1920x1080-as felbontású színekkel tesztelj le. Vörös, zöld, kék, lila, sárga, fehér, cián, stb.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz gyuromoj #42932 üzenetére
Gondolom panellal felfelé, de az eredeti doboz se arra készült, hogy ilyen helyzetben megvédje a TV-t a szálltás közbeni rázkódások, csavarodások és egyéb fizikai hatások ellen. Nem tudom, mennyibe kerül ez a TV, de kár lenne a szállítással elrontani a dolgot. Próbálj olyan szállítóeszközt szerezni, amibe befér állítva, annyira azért nem nagy az a TV. Bármilyen rövid úton is vinnétek fektetve, bármikor történhet vele valami, amit lehet, hogy észre sem vesztek, csak otthon, esetleg napok, hetek múlva.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Gabor970
addikt
sehogy ne szállítsd fekve, mert tönkre teheted!!! Keríts olyan autót, amibe állítva befér, pl egy Twingot
Vigyél szürke, zöld, kék, vörös, sárga, kedved szerint egyéb egyszínű 1920X1080-as felbontásó képeket amikkel ellenőrizni lehet a panel homogenitást, pixelhibát.
3D filmmel akkor érdemes foglalkoznod, ha BD lejátszód van, vagy van néhány 3D képes mediaplayer ami tudja a 3D BD formátumot. A többi gyenge utánzata az elérhető igazi 3D minőségnek.
Én mindenképp olyan lejátszót vennék ami tudja a 23,976 Hz lejátszást, tudtommal az R6S csak a 24-re képes.
Dozer007: Az mkv tetszeni fog, de próbálj ki nyugodtan 15 giga méretű 1080-as mkv-t is, mert hiába csak HD Ready a készülék, mégis szebb a nagyobb szerintem. (ha van bőven sávszél, meg idő, hogy lejöjjön, akkor ugyanannyiba kerül az 1080-is, mint a 720)
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
nagyúr
"Amikor az előző plazmám (V20E) eladtam, akkor Sopronból jöttek le érte Szarvasra személyautóval és fektetve szállították."
Az nem ok arra, hogy te is kockáztasd a paneled épségét. Nem véletlen, hogy előírás a fektetve szállítás, pláne egy nagyobb, 51"-os tévénél. De te tudod.
-
Gabor970
addikt
válasz gyuromoj #42937 üzenetére
én tudom, vagy megértem, de a TV-t ne kockáztasd semmiképp! A többi ponttal kapcsolatosan meg ráérsz idővel megfelelő (a tévéhez méltó) eszközt, anyagot találni / venni!
Amúgy irigyellek, (jó értelemben) én nagyon szivesen lecserélném a saját készülékem arra a D6900-re!!!Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
z123456789
addikt
Az 50"-osomat (bár nem vittem messzire) egy opel agilával szállítottam.Sarkoknál kiékelve a doboz természetesen.
Ez egy viszonylag magas autó, de annál kisebb a többi irányba, szóval keresgélj a haverok közt valakit akinek minimum hasonló kaliberü a kocsija.Jobb félni mint megillyedni.
Nem okoskodni akarok, de lehet hogy sok bosszúságtól óvod meg magad.Az agila ugyan az mint a suzuki wagonR+.
Abból sok fut a magyar utakon.Mindenki ismer legalább 1 wagon R+-ost!(#42936) liszi70
"előírás a fektetve szállítás" ?
Àllítva nem?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gyuromoj #42943 üzenetére
"Mire kell figyelnem amikor ezeket a képeket nézegetem a TV-n?"
Pixelhibára és beégésnyomokra.
"Esetleg valamilyen mozgókép anyagot vigyek?"
Sávosodás nem valószínű, de más inhomogenitás lehet a samsung panelen is. Nagy, homogén, világos felületű, kamerasvenkelős jeleneteket válassz. De ha nem látod normál műsor alatt, hagyd a fenébe.
"Szervízmenübe érdemes bekukkantani?"
Egyedül az üzemidő miatt, de ha hibátlan a tévé, akkor szinte mindegy. Samsung üzemidő ellenőrzés módjáról janos666-nél érdeklődj.
[ Szerkesztve ]
-
kokobe
őstag
válasz gyuromoj #43352 üzenetére
Ez igaz viszont csak az Imax veri az otthoni jobb 3d-s tv-ket amúgy egy D3D az egy kalap szar szerintem és nem dob nekem olyat mint otthon tv-n, nincs full hd élesebb itthon a kép és a fényerő is magasabb. Csak Tattabányán voltam 3d-s filmen de az otthoni minőséget nálam nem hozza az lehet hogy Pesten többet nyújtanak a standard mozik nem tudom...
<---AMD___ATi--->
-
Gabesz26
senior tag
válasz gyuromoj #74966 üzenetére
Ha már úgyis ilyened van ezt érdemes lenne sztem:Samsung-SSG-3100.
Mellé meg esetleg ilyen Samsung-SSG-5100, apróról 5 ezer körül szokott lenni a 2 db-os kiszerelés.
[ Szerkesztve ]
-
Márk
senior tag
válasz gyuromoj #85138 üzenetére
Hát nem egy Panasonic plazma, a fekete fényerősség elég tré (túl világos a fekete).
Én személy szerint sokallom azt az összeget, de majd a nálam okosabbak megerősítenek/kijavítanak, hogyha tévedek...
[ Szerkesztve ]
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest