Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
snefftamas
aktív tag
A márkák vitájában igazából a tapasztalataim alapján mint mezei felhasználónál picit több az utánajárások során azt szűrtem le, hogy minőségileg a panák egyértelműen jobbak. Nálam már a második felső kategóriás hibás samsung plazma van. A színvisszaadás az egyén függő kinek melyik tetszik, de elég nagy eltérés láttam a pana és samu közt mikor egymás mellett voltak sima tv jellel mondjuk. A samu egyértelműen barackos képet ad, míg a pana jóval természetesebbet. Viszont HD ben már sehol nincs a barackos beütés a samun se meglátáson szerint. Hogy melyiket érdemes venni azt az is befolyásolja hogy ki mennyire érzékeny a tipikus plazma betegségekre. A samu kicsit kevésbe persze most a középkategóriára gondolok és saját tapasztalatra támaszkodom. A felső kategóriában pana V, VT sorozatra már nem ebből a szempontból. Ha valaki a legjobbra, minimális kompromisszummal törekszik akkor egyértelműen V, VT sorozat. Ha valaki jobban árérzékeny és nem zavarja, hogy a fekete nem korom fekete, hajlandó kompromisszumra akkor viszont már a samu felsőbb kategóriás készülékek amit sztem érdemes venni. Igazából az lg-t én sem választanám egyik szegmensben sem.
Ez teljesen szubjektív meglátás bele lehet kötni
sem nem vita gerjesztő se nem vita lezáró csak pár gondolat ami megfogalmazódott bennem és lehet valakinek segít.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Suzuki topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sem nem vita gerjesztő se nem vita lezáró csak pár gondolat ami megfogalmazódott bennem és lehet valakinek segít.