Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ProEvoFan #218849 üzenetére
nem úgy volt, hogy egeres csak egeressel, kontrollert hsználók meg sak kontrolleresekkel kerülnek össze? meg hogy van ez a crossplay vegyesen vannak ameccsen ps-t meg xboxot használók is? mert mondjuk a box kontrollere jobb fps-re a spéci irányítókról nem is beszélve
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok valaki megvette az Outer Worlds-t? Milyen minőségű a port Ps4 Pro-n? Jól sikerült?
-
GeneraL_XTX
veterán
kiprbáltam ezt a playstation store-os visszatérítést
ugye nekem két profilom van a fő profilom USA de csináltam egy magyart is a könyebb játékbeszerzés miatt meg néha jobb árak vannak mint usa store-ban.
namost letöltöttem a div2-őt az ingyen hetvégén usa store-ból. úgy döntöttem megveszem, meg is vettem a gold editiont magyar store-ból de szomorúan konstatáltam hogy a year 1 pass nem aktiv az usa accról.
na godoltam akkor refoundolok bár mivel utána elindítottam már gondoltam úgyis mind1. erre jött az e-mal hogy mivel nem lett letöltve visszautalják az árát
korrektek -
GeneraL_XTX
veterán
válasz Xaels #218009 üzenetére
Köszi abból a lapkából van elég sok méret, nem tudom melyiket kéne venni hogy elég legyen, meg hány darabot :/
gondolkoztam a folyékony fémes megoldáson is, úgy tudom akkor az aput lakkozni kell körbe, nem tudom érdemes-e abba belevágni. Plusz a régi pasztát ti mivel szedtétek le?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok azt tudom, hogy usa regisztrációval nem lehet magyar kártyával fizetni közvetlenül, eddig amazonos feltöltőket használtam. Viszont Revolut-os bankkártyát próbálta már valaki? Azzal se lehet?
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
szét szeretném szedni a Ps4 Pro-t újrapasztázás céljából,videókat találtam is róla, de nagyon nem írták milyen csavarhúzók is kellenek pontosan hozzá? Mert azt láttam hogy elég sokféle méretű kellene az akcióhoz.
Aki csinált már ilyet írhatna róla pár szót, mire kéne figyelni szétszedéskor, meg milyen típusú pasztát érdemes használni hozzá?
Előre is köszönöm!
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok a division2-höz kell ps plus, vagy lehet játszani anélkül is?
-
GeneraL_XTX
veterán
SRácok azt tudja valaki a magyar store-os Warhammer Martyr magyar feliratos? illetve javult már valamit a játék teljesítménye ps4pro-n?
-
GeneraL_XTX
veterán
A US store-ban sztem valami hiba van, a Detroit fent van az amúgy is akciós árból (20dodó) még leengedtek 60%-ot így kemény 8 dollárért behúzható.
Nem akarom mondani így mennyire megéri
-
GeneraL_XTX
veterán
Üdv!
Destiny bétáról érdeklődnék, hogy kipróbáláshoz kell-e PSN plus előfizu? És a kód kérésnél, ha usa store-ról akarom leszedni akkor amerikai régiós kódot kérjek? Vagy jó az európai is?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ImpersonatoR #24258 üzenetére
Hát csak ugye most is két profil van a gépemen, az egyik US (amin vásároltam a gémeket) a másik meg egy magyar talán. De ha jól emléxem azzal is tudtam használni a US-en vásárolt gémeket.
Akkor miért ne működne ez egy 3. profillal is?
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok segítség kéne.
Kihasználatlanság miatt lehet eladnám a PS4-em, de van rajta 2 db digitálisan vásárolt játék (Ground Zeroes és az Infamous Second Son).
Na most ezekért kérhetek plusz pénzt úgy, hogy a profilomat természetesen nem mellékelném, és törölném? Attól még az új tulaj egy új profillal tudja őket használni?
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát gyerekek talán ez volt az eddigi legcsalódás keltőbb E3 amit volt módomban végig követni. Gyakorlatilag nulla érdekes új IP, csak a már 6x megunt folytatások kicsit jobb grafikával. Ami meg érdekes lenne, az mind még több évre van a megjelenéstől, vagy eltolták 2015-re
Nem gondoltam volna, hogy ennyire megbánom a PS4 vételét
-
GeneraL_XTX
veterán
Tudja esetleg vki hogy a PS4-es WarThunderben is vannak már tankok?
-
GeneraL_XTX
veterán
Kaptam Destiny beta kódot,pontosan mikor is kezdődik a beta?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ForRedGlory #19985 üzenetére
Szerintem ebben a formában erre nincsen mód. Csak másik accountal lesz teljesen független mentésetek ebben az esetben.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz bulikavagyok #19949 üzenetére
Ez nagyon hasznos volt, köszi!
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem volt vele problémám eddig.
Kíváncsi voltam milyen ps4-en, hát kicsit felemás. Grafikailag jobb mint gondoltam, csak csúnya fps droppok vannak ami annyira nem jó
Irányítás ügyileg ugyanolyan jól ment a játék mint anno 360-on, nagyon jó a DS4 , hozza a 360 kontroller szintjét simán.
-
GeneraL_XTX
veterán
venni konkrétan még nem vettem vele semmit, csak addig mentem el, ahol már csak rá kellett volna menni a kifizetésre
Na megnéztem ezt az ingyen CoD-ot, PSN+ nem kell a multihoz. De maga a játék nem is olyan rossz ám, viszonylag szép, stabil 60 körüli fps-el. Hozza azt, amit az utóbbi időben a PC-s cod-ok hoztak szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ForRedGlory #19938 üzenetére
Hát attól függ. Mondjuk egy 12 dolláros Daylight-nál ( isten ments nem akarom megvenni,csak példaképp ) még így is jobb, hogy kicsit többet számol fel a 12 dollárért, minthogy megveszed a 20 dolláros feltöltőt és parlagon marad 8 dollár. Aztán legközelebb sakkozhatsz
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem tudom láttátok-e, de az új frissítéssel a store-ban lehet már PayPal-al is fizetni. Ez jó dolog , mert USA acc esetén se kell már az amazonos feltöltőkkel bajlódni
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem igazán akar menni ez a headset mode upgradelés.Jólvan, én voltam a fax, az audió kábelt dugogattam rá, nem az usb-t
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Na nem bírtam ki, megvettem én is a Second Son-t. Digitálisan a store-ból, like a boss
Remélem nem kell csalódnom.....
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz mfranky #17517 üzenetére
Nem igazán divat mostanában demókat kiadni semmelyik platformon. Nem tudom miért van ez, de látványosan kevesebb van, mint régebben.Ez nem a sony/ps4 hibája.
PSN+ keretében PS3-on vannak azok a játékok, amiket 1 óráig tolhatsz. Jóformán pont, hogy a sony tesz azért valamit, hogy demó híján legalább ki tudd próbálni, amit veszel. Ez előbb utóbb szerintem PS4-en is elérhető lesz.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Na lejött az MGS Ground Zeroes, azthiszem eltűnök egy darabig
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz jokeman #17323 üzenetére
"hogy játékon kívül mire lehet használni a ps4et még?"
Jelenleg nagyon semmire, blu-ray film lejátszásra azt jónapot(de ott se játszik le 3D-s tartalmat)
Majd frissítések útján bővíteni fogják a multimédia "tudását", de usb-s filmlejátszásról ne is álmodj.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Egyébként azt nézte már valaki, hogy fentvan már az MGS USA store-on? Jó lenne ma előtölteni, hogy holnap délelőtt lehessen tolni
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ForRedGlory #17319 üzenetére
Na ezaz, hogy el kell költeni, nem feltölteni. Az Infamous meg 59.99, pont nincs meg a 60 dollár, így ha 30-ért megveszem a MGS-t, csak utána írnak jóvá 10 dollárt.
Ha jól értelmezem persze
-
GeneraL_XTX
veterán
Mondtátok, hogy van USA store-ban ez a 60 dollárt költesz és visszakapsz tíz dollárt akció.
Most ez hogy működik? Azt szeretném, hogy most 30 dollárért megvenném az MGS-t, de valahogy úgy kéne kiokoskodni, hogy az Infamoust akkor megússzam csak 50 dollárból
Meg lehet ezt? Hogy működik?
-
GeneraL_XTX
veterán
Hajjaj, ennyit az olcsóbb ps4 gamékról kanadából
-
GeneraL_XTX
veterán
USA store-on ugye fent lesz az MGS Ground Zeroes? Ha jól tudom 18.-án ugye?
Mert még mindig nem látom, csak h megvegyem-e a 30 dodó feltöltőt egyáltalán?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ForRedGlory #17112 üzenetére
Kanadából megvan ~ 13,5k-ból (az a pregen kezdő ára kb) postával együtt. Az itteni árakhoz viszonyítva, mire végigtolod kb 12k-ért el lehet adni, szerintem így nem vészes.
Vagy veszed digitálisan US store-ból ugyanennyiért, csak azt nem tudod elpasszolni.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
Előrendeltem kanadából az MGS Ground Zeroes-t dobozosan, postával együtt kemény 7500ft-ért.
Azt hiszem ez best buy Itthon 10k, vagy drágább, digitálisan is 9k lett volna.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Donnos #16666 üzenetére
Ott sincs sokkal több minőségi exklúzív. Egy forzával volt több azt szevasz. Azt meg mindenki fikázta a kevés tartalom miatt.
Amúgy meg meg voltak a launch listák, láthattad milyen gépre mi jön. Tisztán láthattad a különbséget, kérdezem én, akkor miért nem Xboxot vettél?
Azóta egyik gépre se jelent meg semmi exklúzív.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Donnos #16664 üzenetére
Nem tudom mit vártok, új konzolnál mindig ez van, anno az x360 startjánál se volt másként. Ez a korai vásárlás hátulutője, de senki nem tartott a fejedhez fegyvert, hogy vedd meg.
Józan paraszti ésszel gondolkodva idén karácsonykor lett volna csak értelme nextgen konzolt venni, és ez látszott is jó előre.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz kosztya2025 #16478 üzenetére
Nem tud lejátszani audio lemezeket.ű
Az már más kérdés, hogy a játékkonzol nem is erre való
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ImpersonatoR #16216 üzenetére
Vannak akik már végigtolták, pár óra mindössze a fő küldetés szál. De Kojima játékai televannak apróbb érdekességekkel, mellékküldetésekkel, aki nem rohan rajta végig, szerintem minimum kap 5-6 óra játékidőt.
-
GeneraL_XTX
veterán
Na megjött a Pulse füles, nagyon tetszik eddig
Nem kényelmetlen, jól szól és funkciókban gazdag Kapásból működött a PS4-el is. 25k-t lazán megért
-
GeneraL_XTX
veterán
Na hírt kaptam a digicentertől a Pulse füles kapcsán, igaz nem olyan formában, mint vártam
Habár a rendelésem még mindig "feldolgozás alatt" státuszban van, reggel kilenckor a futár már hívott, hogy ott van a ház előtt egy csomaggal. Kérdezem mégis milyen csomag, mert nem várok semmit. Azt mondja hát valami a Sony-tól....
Azért rendes a bolt, hogy mindenféle értesítés nélkül kiküldi a csomagot, hogy aztán véletlenül se tudjam, hogy mikorra várhatom. Bár a lakótársaim otthon voltak, de mindenki aludt, plusz emiatt pénzt se hagytam ott rá, szóval az átvétel szépen meghiúsult. Remélem azért délután vissza tudja hozni a futár
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Az érdekes, mert nekem a Budapest XIII.-ba simán kiszállítanák, csak a fizetésre kéne már rámenni.
Viszont fura, mert alapból nekem 85,33 eurót ír a fülesre, pedig 79,99-nek volt írva. És erre jön még rá a 9,50 eurós szállítás. Így viszont már drága, 31 ezerre jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
A sima pulse még fent van 14k áron....
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát érdekes, nemrég hívtak a boltból, ahol még 34k-ért rendeltem, hogy nem tudnak adni, mert se a nagykerbe, se a forgalmazónál sincs egy darab se.
Nem tudom, mennyi készlet lehet a győri Sony centerben, de kétlem h mindenkinek jutni fog, aki most rendelt
Gondolom a boltban most fogják a fejüket h mivan, mi ez a sok füles rendelés, és lázasan hívogatják a többi sony centert h valahol van-e, hogy ki tudják elégíteni a rendeléseket
nekem is még "feldolgozás alatt" van a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Na megrendeltem az elite-et, az a biztos, kiszállítással együtt 25k.
-
GeneraL_XTX
veterán
A sima wirelless is jó amúgy pc-hez? 14k viccesen jó ár érte. Na vajon melyik legyen sima vagy elite?
-
GeneraL_XTX
veterán
Na megrendeltem a Pulse elite headsetet 34k-ért, nem várok a wireless goldra.
Lehet, hogy az újabb kényelmesebb, de nem tudom lenyelni, hogy a goldonak tesztek szerint nulla basszusa van.
Árban gondolom közel ugyanott lesznek.
Ez a ps4-re jövő app, amin optimalizálni fogják a játékok hangját, támogatni fogja vajon a Pulse-t is?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Ez a gold headset dolog hogy fog működni szerintetek ps4-en? Gondolom nem kell majd a ps4-hez az adapter, azt lehet majd a pc-hez csatlakoztatni? És így lehet pl mindkettőhöz használni?
-
GeneraL_XTX
veterán
Elvileg holnaptól kapni, de semmi info nincs az új ps fülesről
Magyarországra nem jutott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DIGI kábel TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Übergyors Samsungnak próbál látszani egy hamisított NVMe SSD
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest