Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz ThySoul #89267 üzenetére
én másfél hónapig nyomtam és a witcher megbízásokat nagyon élveztem kevés ilyen jó tartalmas játék van és szórakoztató ,a legtöbb openw játék egy idő után unalmas lesz ,de witcher oda szögezett mind végig a képernyő elé
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
A`rpi
addikt
válasz ThySoul #117776 üzenetére
"Hello mindenki. Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem Storeból a Witcher3 Goty verzióját, abban megtalálható lesz a magyar felirat? (anno megvolt dobozosan, abban ugye volt, csak a DLC-kel eddug nem játszittam, a GOTY meg csak 7.5k )"
GOTY kiadással a sima játékmentésed nem fog menni. (Nem ismeri majd fel.)
Ha a játékot a magyar sotre-ból vásárolod meg, vagy magyar lokalizációjú kiadást vásárolsz hazai boltban, minden bizonnyal lesz rajta magyar felirat.
-
Frod
addikt
válasz ThySoul #273444 üzenetére
Nekem anno amikor azért érdeklődtem, hogy sosem jött meg a kétképcsős azonosítós belépő kód sms-ben olyanokat írtak vissza, hogy diktáljam be a konzol sorozatszámát(!!!) meg hasonlók... Én ott befejeztem a supporttal való bármit, majd ha élet-halál kérdés lesz, esetleg akkor.
Pl ilyen avatarok totálisan hidegen hagynak, van elég belőlük így is, pedig én sem kaptam meg sok játékért járót, de csak belegondoltam, hogy mivel járna, szóval inkább hagyni a fenébeDo you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Playstation/Xbox konzolok
- PlayStation 4 Kontroller
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest