Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
ThySoul #273444 üzenetére
Nekem anno amikor azért érdeklődtem, hogy sosem jött meg a kétképcsős azonosítós belépő kód sms-ben olyanokat írtak vissza, hogy diktáljam be a konzol sorozatszámát(!!!) meg hasonlók... Én ott befejeztem a supporttal való bármit, majd ha élet-halál kérdés lesz, esetleg akkor.
Pl ilyen avatarok totálisan hidegen hagynak, van elég belőlük így is, pedig én sem kaptam meg sok játékért járót, de csak belegondoltam, hogy mivel járna, szóval inkább hagyni a fenébe -
A`rpi
addikt
válasz
ThySoul #117776 üzenetére
"Hello mindenki. Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem Storeból a Witcher3 Goty verzióját, abban megtalálható lesz a magyar felirat? (anno megvolt dobozosan, abban ugye volt, csak a DLC-kel eddug nem játszittam, a GOTY meg csak 7.5k )"
GOTY kiadással a sima játékmentésed nem fog menni. (Nem ismeri majd fel.)
Ha a játékot a magyar sotre-ból vásárolod meg, vagy magyar lokalizációjú kiadást vásárolsz hazai boltban, minden bizonnyal lesz rajta magyar felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest