- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
HaJózsi
üzenetére
Ezért mondom én mindig azt, hogy én nem adnék semmit se ps+ mellé, és akkor nem lenne vita. Ami ingyen van az sose jó senkinek. Most nem menjünk bele abba hogy DE fizetni kell a ps+ szolgáltatásért, mert nem kell, viszont lehet, de nem kötelező.
Nem védem meg a játékkínálatot, de a gauntletet pl 3 hónapja vettük meg felesbe, fejenként 3K volt, és nem volt rossz co-op-ban végigtolni. Szóval én pl fizettem azért amit most mások ingyen megkapnak.
-
Madwe
nagyúr
válasz
HaJózsi
üzenetére
Már milliószor ki lett tárgyalva, hogy a ps+ a multi miatt éri meg, játékok miatt nem. Meg eleve mit vársz a ps4 játékkínálatból? majd pár év múlva, mikor már lesz bőven aaa címekből backlog, akkor majd lesz pár aaa cím. aminek btw én kevésbé fogok örülni, mert aaa címeket megveszek magamnak ami érdekel, indie címekből sokat nem is ismerek ami kijön de tetszik + van pár ami kifejezetten jó. magicka 2-t pl nem értem hogy nem lehet szeretni, de mindegy is...
-
HaJózsi
aktív tag
válasz
HaJózsi
üzenetére
Mi a tököm értelme van a Walking Dead Season 2-nek?? Miért nem az első évad.... Hogy értsem is miről van szó. Mert nem nézem a sorozatot. És nem játszottam a játékkal sem.
Magicka 2... Ty. K.Mass Effect 2 megvan már a trilógiából és ki is pörgettem.... De ez is. 2!! WHY?? Véletlen sem az egy (nem tudom, hogy az volt e már).
Legalább ez a Beyond Good and Evil valami jó?..EZ a line up a 2-kel most nagyon kiakasztott. Igazi arcra köpés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért a második, hogy az elsőt meg kelljen venned 
Kendek