- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Durrogtass
- Asszociációs játék. :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
válasz JoceeHunt #238858 üzenetére
Nekem egy turtle beach stealth 520 van elcsomagolva mert a gyerek allandoan csesztette igy vettem egy blitzwolf agybadugost. Astro minosegi szerintem nem lesz gondod vele, tb fules szepen szol de az olcso rideg muanyag pant nyikorgasa kurca idegesito....
Szeribtem astrot vegyel. Ha van kozeledben mediamarkt es can is raktaron kibontjak es ki tudod probalni. Sogornak a10 van az ugye vezetekes de szepen szolt es baromi kenyelmes es a pantja is rugalmas gyakorlatilag meg is csavarhatod nem torik nem nyikorog es kenyelmes.
Ha vezetekes is jo szetbeznek a razer fuleseknel is
Csak, hogy meg jobban elbizonytalanitsalak...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Frod
addikt
A kontrolleren egy Jack aljzat található, usb-s véghez nem tudom van-e bármilyen érdemi átalakító, talán itt a topicban valaki ismer ilyet. Amennyiben van, akkor simán jó lehet a mostanid is.
Régen a Pc-hez használt fejeshez aminek két jack vége van, ahhoz egy átalakítót használtam, tette a dolgát. [link]
De pl az említett HyperX Cloud 2 már úgy van kialakítva, hogy 1 db jack vége van, 100 cm, így kényelmesen lehet közben a kanapén ülni, nincs súlya, és nem zavaróan hosszú. (Amennyiben pedig pc-n használod akkor van egy 2m toldalék kábele USB-véggel és beépített 'hangkártyával')[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
Olyan fülhallgatók amiken van mikrofon, azokat kezeli jól a Ps, kivéve az Apple cuccokat. Szóval tudsz kommunikálni azokkal is simán. De nyilván nem a gyári mono-ra gondoltam.
Bővebben: [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Xaels
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Call of Duty: Mobile
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest