Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nincs tapasztalatom, szóval ez inkább csak vélemény lesz.
Így, hogy az email is ment a levesbe, ezzel együtt a két lépcsős is, innentől kezdve nehéz..
Talán az IP alapján kaphatja vissza, de szerintem ez már a support-on múlik.
Szerintem bizonyítania kellene, hogy az övé az acc. Na de innentől kezdve hogyan? Még emailekhez se fér hozzá, esetleges számlákhoz..
Az tuti, hogy előbb a PS accot kell visszaszerezni, az Epic-est majd utána.
De szerintem ezt bukta.És mi van ilyenkor, ha a PS4-acchoz Paypal, vagy bankkártya volt csatolva?!
Az nem para?
Nekem WoW accomat, meg a Steamet lopták el. A WoW-ot nem tudom, hogy hogyan. A Steam-et tudom, ott én voltam a hülye. Visszakaptam mindkettőt, de a steam-nél bizonyítani kellett, hogy az enyém. WoW-nál nem emlékszem, hogy hogyan volt, de a support írta hogy látja, hogy teljesen más földrészről léptek be, szóval ezt is figyelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest