Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#267605) james001


james001
veterán

Sajnos sok idei játékkal nem volt még időm játszani,de azért úgy érzem a legjobb és legfontosabb játékokat végigvittem,de persze még van bepótolni valóm mint pl. Doom Eternal.
Gondoltam írok pár sort az idei kedvenceimről. :)

The Last of Us Part II: Szerencsére nem futottam bele semmilyen spoileres dologba még a megjelenés előtt,és megértem hogy sokaknak miért nem tetszik ez a játék,én is kissé keserű szájízzel álltam fel a tv elől miután legördült a stáblista,de miután kicsit leülepedett az egész és jobban átgondoltam a sztorit,a hátteret és végigjátszottam még egyszer a szívemhez nőtt a játék. Számomra ez az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam,nem előzi le az első részt de mindenképpen ott van a tetején a ranglistának. Kell hozzá egy hangulat az tuti,szívbe markoló és sokkoló sokszor,de pont ezért "különleges" ez a játék,hogy megmeri azt lépni amit sok fejlesztő nem igazán lépne.

Ghost of Tsushima: Imádom a japán-szamurájos kultúrát,történelmet és témát,meg alapból a hack n slash stílusú játékokat,így a Tsushima egy valóra vált álom lett számomra. Az egész harcrendszer kiváló benne,a gyönyörű helyszínek,a ruhák a fegyverek minden nyálcsorgató volt végig,a sztori is jól megvolt csinálva. Néha mondjuk a mellékküldetések és egyéb dolgok benne kissé vontatottak voltak,de összességében imádtam minden percét. Kár hogy eladtam azóta,mert erre az új Legends módra kíváncsi lennék... Na majd legközelebb. :)

Resident Evil 3 Remake: Kár hogy ez a játék ennyire rövid és összecsapott lett,pedig annyi potenciál van benne... Talán ha több időt fordítottak volna rá akkor még jobban sikerült volna mint a második részből készült Remake. Jól sikerült így is azért,nekem tetszett Nemesis és Jill új dizájnja is,de mégis a végén húzza a száját az ember... Pedig nem volt semmi határidejük,bőven belefért volna egy-két csúsztatás is akár. Plusz ha azt a borzalmas Resistance módot hanyagolták volna,akkor tuti más lett volna az eredmény. Mindegy,szerintem megér egy végigjátszást így is azért,de persze nem full áron,max akciósan.

Spider Man Miles Morales: Kb. ugyanaz a profin összerakott munka mint amilyen az "első rész" is volt. Egyszerűen baromi szórakoztató Pókiként ugrándozni a felhőkarcolók között,bunyózni és pókhálókkal lövöldözni,közben váltogatni a jobbnál jobb kosztümök között... Ja és Pókmacska... Az egyik legjobb része a játéknak. :D Rövid sajnos mivel kb egy "dlc" csak,de mindenképp az egyik kedvencem volt idén.

Plusz megemlíteném a Vergil dlc-t is a DMC5-höz. Imádom a DMC sorozatot és Dante mellett Vergil a másik kedvenc karakterem,így izgatottan vártam már a Vergil dlc-t az ötös részhez. Nem csalódtam benne,nagyon jól sikerült összerakni a karaktert,kb olyasmi mint amilyen a DMC4-ben volt,de sokkal kifinomultabb harcrendszerrel és brutálisabb kombókkal.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.