Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Sajnos sok idei játékkal nem volt még időm játszani,de azért úgy érzem a legjobb és legfontosabb játékokat végigvittem,de persze még van bepótolni valóm mint pl. Doom Eternal.
Gondoltam írok pár sort az idei kedvenceimről.
The Last of Us Part II: Szerencsére nem futottam bele semmilyen spoileres dologba még a megjelenés előtt,és megértem hogy sokaknak miért nem tetszik ez a játék,én is kissé keserű szájízzel álltam fel a tv elől miután legördült a stáblista,de miután kicsit leülepedett az egész és jobban átgondoltam a sztorit,a hátteret és végigjátszottam még egyszer a szívemhez nőtt a játék. Számomra ez az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam,nem előzi le az első részt de mindenképpen ott van a tetején a ranglistának. Kell hozzá egy hangulat az tuti,szívbe markoló és sokkoló sokszor,de pont ezért "különleges" ez a játék,hogy megmeri azt lépni amit sok fejlesztő nem igazán lépne.
Ghost of Tsushima: Imádom a japán-szamurájos kultúrát,történelmet és témát,meg alapból a hack n slash stílusú játékokat,így a Tsushima egy valóra vált álom lett számomra. Az egész harcrendszer kiváló benne,a gyönyörű helyszínek,a ruhák a fegyverek minden nyálcsorgató volt végig,a sztori is jól megvolt csinálva. Néha mondjuk a mellékküldetések és egyéb dolgok benne kissé vontatottak voltak,de összességében imádtam minden percét. Kár hogy eladtam azóta,mert erre az új Legends módra kíváncsi lennék... Na majd legközelebb.

Resident Evil 3 Remake: Kár hogy ez a játék ennyire rövid és összecsapott lett,pedig annyi potenciál van benne... Talán ha több időt fordítottak volna rá akkor még jobban sikerült volna mint a második részből készült Remake. Jól sikerült így is azért,nekem tetszett Nemesis és Jill új dizájnja is,de mégis a végén húzza a száját az ember... Pedig nem volt semmi határidejük,bőven belefért volna egy-két csúsztatás is akár. Plusz ha azt a borzalmas Resistance módot hanyagolták volna,akkor tuti más lett volna az eredmény. Mindegy,szerintem megér egy végigjátszást így is azért,de persze nem full áron,max akciósan.
Spider Man Miles Morales: Kb. ugyanaz a profin összerakott munka mint amilyen az "első rész" is volt. Egyszerűen baromi szórakoztató Pókiként ugrándozni a felhőkarcolók között,bunyózni és pókhálókkal lövöldözni,közben váltogatni a jobbnál jobb kosztümök között... Ja és Pókmacska... Az egyik legjobb része a játéknak.
Rövid sajnos mivel kb egy "dlc" csak,de mindenképp az egyik kedvencem volt idén.Plusz megemlíteném a Vergil dlc-t is a DMC5-höz. Imádom a DMC sorozatot és Dante mellett Vergil a másik kedvenc karakterem,így izgatottan vártam már a Vergil dlc-t az ötös részhez. Nem csalódtam benne,nagyon jól sikerült összerakni a karaktert,kb olyasmi mint amilyen a DMC4-ben volt,de sokkal kifinomultabb harcrendszerrel és brutálisabb kombókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rövid sajnos mivel kb egy "dlc" csak,de mindenképp az egyik kedvencem volt idén.
Kendek