Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#264025) marilllyo


marilllyo
veterán

alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""
Gyorsan összeszedtem nektek pár szösszenetet, így a hétvégi játszi folyamán.

Need For Speed: Hot Pursuit remastered

Csalódtam az EA-ben az NFSHPR kapcsán... ergo NEM CSALÓDTAM az EA-ben. Biztos van erre valami különleges szó, ami erre való. Magyarán nem csalódtam, mert tudtam, hogy csalódni fogok. Engem totál megvettek a trailerek. Remaster, 4k, 60 fps.. stb stb..

Látvány: Az már a korábbi yt vidiken látszódott, hogy különösebben nem nyúltak hozzá a srácok, de ennél nagyobb szánalmas beégést még nem láttam eskü. 8-9 éves játék. Választható a performance és a quality mód. Performance-n 60 fps körül lehet. Szerintem 4k is megvan, de érezhetően csúnyácska. Ps3 színvonal... Quality módon szebb, jobb a látótáv, viszont néha szó szerint szaggat a játék. Én ezt nevetségesnek találom. Ez nem remaster, hanem egy "backward compatibility". A HUD mérete is szerintem a ps3-mas időkből való. Fele ekkora is jó lenne. Ez a korábbi generációban egy szép játéknak számított, mai szemmel nézve kénytelen vagy elengedni ezt a dolgot teljes mértékben.

Multiplayer: Crossplay? Kit érdekel? Így is vadászni kell rá az embereket. Szerintem azért lett crossplay, mert a kutya nem nyomja. Egyébként jó a multija. Stabil, nem laggos, teljesen játszható. Quickplay-re össze tud dobni egy pakknyi embert, de ha te akarsz indítani egyet...akkor 1-1 másik játékost nagy nehezen összekukáz rá a matchmaking.

Játékélmény: Na, és akkor itt fordítanék egyet a dolgok hangvételén. Szerintem a ps4-es generáció egyik legjobb autós játéka! Az irányítás tökéletes. Voltak cikkek, hogy variálnak rajta, de én ezt nem vettem észre.
Semmi cullang, semmi tuning, semmi sztori, semmi felesleges baromság. Kiböksz egy versenyt a térképen, választasz egy autót, meg a színét 'sztjóvan.
A játék nehéz.. Legalábbis Need For Speed-es mértékkel nézve. Heat-et, Paybacket, 2015-ös NFS-t csont nélkül (restart) végig lehet vinni. Na, itt egyes időmérők bizony szorosak. Abszolút Driveclub érzésem volt. De csak lehet, hogy én vagyok balf*sz. A rendőrök kíméletlenek. Kb. mint a HEAT-ben. Szóval én elég sokszor ütök a restart gombra. Akarom mondani ütnék... DE ekkora baromságot még nem láttam.... Ez így volt a PS3-mas verzióban is? Na szóval a versenyek után csak egyszer nyomhatsz restartot, utána nem enged, hanem kilép a térképre. Miért? :DDD Ez szándékos volt?

Summázva, azt kell mondjam, hogy kötelező. Vegyétek meg, mert tényleg jó játék. Ez még érezhetően a régi éra Need For Speed játéka, amikor még megvolt a monyójuk a srácoknak. De ez nagyon hamar, nagyon olcsó lesz. Azt várjátok meg...

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.