Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Gebriel #2453 üzenetére
Nem hinném.. ahogy kivettem Zjunior szavaiból ő eleve hajlott a PS4 felé és Xirtam csak igazolta a sejtését. Ettől függetlenül igazából az ő dolga, hogy kinek hisz. Nem értem mi érdeke lenne Xirtamnak a PS4 -et nyomni, amikor az XONE is megvásárolható náluk, drágábban... Amit meg korábban írtál az nem feltétlenül a véleményének a változása, hanem egyszerűen a platformoké. Teljesen nyilvánvaló, hogy most egy ideig a PS4 (és az XONE) lesz a nyerő grafikában stb.., aztán utánna megint a PC veszi át a "flagship" pozíciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest