- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Csabee86 #116961 üzenetére
Ez most csak nézőpont kérdése szerintem.
Egy multit akkor játszol ki, ha meguntad szerintem. Pont ez a lényeg benne, hogy nehezebben unod meg ha ad a játék hozzá pár extra célt. Tegyük fel ott van aaaa Battlefield 1(alapjáték). Van egy olyan trófeája, hogy minden kaszttal érd el a második szintet. Na most alapesetben te elkezdesz multizni és értelemszerűen a számodra legkedvesebb kassztal. De így akkor már kipróbálod teszemazt a sniper kasztot is amit kontrollerrel sokan utálnak. Mire eléred a kettes szintet... (sok szívás árán) rájössz, hogy hé...ezzel baromira lehet szakítani. Mire meglett a trófi mind a 4 kaszttal simán tudtam darálni.Vagy pl. Battlefront trófea. Kösd be egy AT-AT lábát. Lehet én voltam peches vagy szerencsétlen de szívtam vele rendesen. Dögnehéz volt... de szépen kitapasztaltam, hogy mikor mire kell figyelni, hogy sumákoljak, hogy ne lőjenek ki a speederből...és bumm meglett. Meg még utána vagy 10x mert egyébként rávezet a trófea arra is, hogy ha szar csapatban is vagy ez a mozdulat instant win nektek.
Ez most persze csak két példa...Én spec ezekkel szívtam az "utamon" ebben a két címben. Millió meg egy olyan példa létezik az ellenkező oldalra is. Pl. az U4-nél azért vannak f*szságok. Pláne a coop dlc-ben. Jelen pillanatban véres pisi, ha egyáltalán lehetséges. Ilyennek neki se állnék. Szépen végigvittem a játékot. Nagyon tetszett...és pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest