- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blade_W
tag
Szerintem a PS4 verzión dolgoznak gőzerővel. Nemsokára itt a béta.
-
Blade_W
tag
-
Blade_W
tag
Új [patch], kiemelnék néhány finomságot:
Balance (haha)
Striker
The T2 Striker (and variants) can now be dumbfired and is no longer able to lock-on to targets. While in flight, the rockets will automatically lock-on to hostile aircraft if they pass by within range.Van egy videó még a teszt szerverről: a sebzését 100+50-re csökkentették (vagy fogják csökkenteni, a changelog erről semmit nem ír)
Membership
Non-Members will no longer gain certs while offline. We've done this for two reasons:
Offline cert earning is not communicated effectively as a general login incentive and does not achieve its goals.
Removal from non-members increases the overall benefit of being a Member.ez no comment, membership vs free vitába nem szállnék bele, de aki nem member, ámde fizetett már ezért-azért a játékban most szívhatja a fogát
Optics Changes
All 1x, 2x, 3.4x and 4x sight reticles have been updated to be dynamically drawn, rather than static geometry. This will better represent where the weapon is aimed when moving, firing, or flinching.
Talán ez lesz az a javítás, hogy végre oda mutat a célkereszt, ahova valójában célzunk...
Experience Reward Changes
Ezt az egész részt nem másolom be, érdekes változásokat hozhat, és várhatóan kevesebb lesz a spawnroom camp, és több a control pont védés
-
Blade_W
tag
Tegnap sikerült pár órát játszani, első benyomások:
- Valkyre: érdekes darab, lehet bele spawnolni, de baromira sérülékeny, alig van páncélzata, és a nyílt, hátsó ülésekben te is sérülsz. "Cserébe" kiugrani sem lehet belőle, mint a galaxyból. Azért egy 4-5 Valkyre-os platoon rusht megnéznék egyszer![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- Performance: a játék sokkal gyorsabban tölt be, kontinensen belül is gyorsabb a zónák betöltése, viszont a kontinens váltás sokat lassult. FPS-ben is egész szép javulást tapasztaltam, valamint javult a hit regisztráció, elkezdtek messzebről is meghalogatni az ellenfelek.
- Squad/platoon leader bónuszok: végre! Ösztönzik a játékosokat a csapatjátékra. Tegnap egy nagy platoonban megkaptam egy squadot, és nem tudtam miért kapok ~5 percenként 600xp-t, szóval tetszik
. -
Blade_W
tag
Össze is kellet kapnia magát a TR-nek, sokkal többet szoptunk TR oldalon közvetlenül a merge utáni napokban. Érezhetően más volt volt a két server színvonala, de szerintem a Woodman TR-esek egész szépen felzárkóztak, sőt, most már több Woodmanes outfit csinál platoonokat, mint Milleres.
A populáció növekedésével viszont több lett az állóháború, el is kezdtem kicertelni a MAX-ot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Blade_W
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/update-notes-7-1.192112/
All weapons that have a second advance variant of forward grips or laser sights have been condensed down into a single attachment unlock. All certification points that have been spent on these attachments have been refunded.
-
Blade_W
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na erre pl tök jó lenne, ha jelezné a halott ikon mellett hogy a delikvens éppen újraélesztés alatt van. Simán van olyan hogy 3 medic rohan egy embert éleszteni. Aztán kapják a rakétát az arcukba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Blade_W
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát ha a 48+-ból csak a fele rájön arra, hogy másik irányból is lehet támadni (vagy a platoon leader szervez egy galdropot), bevehető lett volna a bázis. Vannak jó, fordulatos, nagy csaták, de az állóháborús faszkempelős farmolást én már hamar megunom. (Alacsonyabb BR-on még imádtam, hogy mediccel folyamatosan élesztgettem, jött az xp szépen, de így 60 felé igazából amit akartam már kicerteltem.)
-
Blade_W
tag
ProbienSat-osok beszopták?
-
Blade_W
tag
Na a Miller ma másodszorra crashelt egy órán belül. Volt egy vasárnap is. A többi szerveren is ez megy?
-
Blade_W
tag
hogy a random hülyéknek is segít, hogy merre menjenek
Emiatt van a játék egyik legidegesítőbb része is, amikor a önkényesen határozza meg, hogy hova fogsz spawnolni. Kinek hányszor volt már úgy őszintén, hogy nem oda spawnolt ahova akart (most a spawn közbeni sundy kilövését ne vegyük figyelembe). Leglább kikapcsolható lenne az autospawn választás vagy valami...
-
Blade_W
tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Én eddig is csúnya lehúzásnak éreztem ezt a vegyél mindenre camót emberre, járműre, kisollóra, fogaskerékre, de ez így nagyon fasza. A 3 continensre van 3 camom, és mindenhol faszán használható.
-
Blade_W
tag
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Ez intended sajna.
Ettől féltem...
-
Blade_W
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
a physx-et letiltották egyelőre
-
Blade_W
tag
Na, én is nyomtam ~1 órát kb. Gyorsabb lett sokkal, de rengeteg grafikai buggal találkoztam, leginkább animációk terén (a játékmenetet igazából nem befolyásolja). Voltam egy nagy biolab harcban és nagyon sokszor az orrom előtt pakolta ki az embereket, ami viszont már jelentősen tudja befolyásolni a dolgokat és nagyon zavaró. Cserébe, ha mondjuk egy olyan helyen vagy ahol nincsenek sokan körülötted akkor is nagyon sokat javul az fps, volt hogy 40-50 környékére felugrott, eddig ez nem volt így.
Lényeg a lényeg, játszhatóbb lett sokkal.
-
Blade_W
tag
Mást is szopat a játék azzal, hogy nem lehet belogolni, csak egy error-t dob? (Legalább 1 hete jött elő, úgy tűnik random időközönként csinálja)
-
-
Blade_W
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Na ebbe kicsit jobban belemehetnénk, szerintem nem feltétlen éri meg 1000 certért(csak ha már tényleg nem tudod mire költeni), a +50HP. Miről is beszélek?
- 150certért lesz +200 HP-d, ezzel már biztosan túlélsz +1 lövést a legtöbb fegyverből. (NC-nél jellemzőek a 167 damage fegyverek, Terrannál 143 az átlag, Vanu passz.) Kezdetben 500HP, 500 pajzs van egy átlagos infantry karakternek, ebből lesz 700/500.
- sniperek ellen ez nem ennyire kiélezett, elég változatosak a sniperpuskák sebzései. Nagyon kevés az a lövés (és minimum távolságból kell kapnod), amit nem élsz túl 4es Nanoweave-el, de 5-el már igen.
- shotgunok, submachine gunok: háát tegnap pl rendszeresen ledaráltak submachine gunnal hátam mögé lopózó infik, max 1 mp alatt kinyírtak. Ezen megintcsak nem hiszem, hogy a +50 hp sokat segítene. Shotgunnal is sztem egy közelről kapott fejlövés simán 1hitel (bár erre jöhet valami megerősítés ennyire nem mélyedtem bele.)Szóval nekem ezek a tapasztalataim, meg kicsit utánaszámoltam a dolgoknak, kíváncsian várom mások véleményét!
-
Blade_W
tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére

Kíváncsi leszek. (Persze nem azért mennek rá az ilyen optimalizációra, mert "tarthatatlan a helyzet", hanem a PlayStation 4 megjelenés miatt kénytelenek.)
-
Blade_W
tag
Ceresen én is csatlakoztam a Vanukhoz (friss hús a darálóba), szeretném 1-2 magyar sorstárssal felvenni a kontaktot. Mage12 néven pusztítom a puhány terran katonákat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Honor Magic V2 - origami
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)