- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sikerült már bármelyik játéknak profitálnia a 64bitből? A legtöbbnél a mai napig nem is foglalkoznak vele, a crysis volt az első, annál a mérések alapján minden gépen (letesztelték az akkor létező összes 64et támogató procival) lassabb volt a 64es változata. A cod ghosts nagy dirrel-durral kijött 64biten, minimum 6gb ram rendszerigény alatta nem is települt, aztán egy patchel ezt visszavonták mert mindenki látta, hogy csak 2gb-ot használt.
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar érkezett, jóval későbbre volt betervezve. Mi lesz itt, ha bevezetik a dx11-et?
Mondjuk én nem bánom, hogy ennyire bugos a program, most, hogy a szakdolgozatom leadásáig egy hetem van! : )
Tegnap este beléptem kb egy óra erejéig, hát mit ne mondjak, rendesen kijöttem a gyakorlatból. Csak ideges lettem, tőle. Lehet, hogy most kellene végleg abbahagynom? : )
Új hozzászólás Aktív témák

- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs