- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Most milleren csak hossinon volt élet, 2 kontinens lockolva, a másikon meg pangás. Hossint tényleg szép lett, jól ki lehetne használni lighttal, de mostanában azt vettem észre, hogy nagyon sok ellenségnél lassan már két tár kell mire kinyúl, meg olyan gyorsan mozognak ide oda, hog egyszerűen nem lehet követni. De persze engem messziről két-három lövésből leszednek, meg sima irányzékkal olyan pontosan céloznak, hogy ihaj, én meg a 4x scopeal nem bírom eltalálni. Meg a köd, én nem látok semmmit, de engem persze messziről kiszúrnak.
Ja bio labot elcseszték, a középső torony legtetejére nem lehet felmenni, csak az oldalsó részen lehet megállni, így bárki simán leszed, esély nincs elmenekülni. Thx SOE, csak akkor minek a torony?
Szóval jó lenne ez a Hossin, csak van pár olyan dolog, ami miatt inkább lehet hanyagolom a játékot.
PS2=

Új hozzászólás Aktív témák

- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest