Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
drakhel
csendes tag
válasz
raczger
üzenetére
most se jo.. most még hozzáirtam annyit hogy a tömb tartalmát printelje ki, de végülis mind1, mert szerintem el se jut odáig.. it az uj változat: [link]
jah végülis ugy müködött, hogy "csaltam" egy kicsit, tehát az action-höz beirtam önmagát, azaz hogy email.php, de hát igy is müködnie kellene.. egyébként a kiprintelés ugy se megy

-
drakhel
csendes tag
válasz
raczger
üzenetére
de igen, levelet szeretnék küldeni.. mind1, gondoltam hogy nem egészen igy kell.. ez adatbázis lesz a mysql nem? csak ott még nem tartok:S
egyébként ha már itt vagyok, azt el tudnátok mondani hogy mit is jelent pontosan egy form-nál action-nek ezt adom meg: "<? php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" ? mert nem nagyon értem, és amikor beirok a formba valamit és elküldöm, akkor azt a hibát kapom, hogy: "A Firefox nem találja a fájlt a(z) /C:/wamp/www/php/<? php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?> helyen."
egyébként itt a script [link]
-
drakhel
csendes tag
sziasztok
uj vagyok még php-ban, és szerettem volna egy olyan form-ot létrehozni, amibe az ember beirja az email cimét, majd az elküldés után ez az email hozzáadódik egy tömbhöz, de hát nem müködik.. még uj vagyok, ugyhogy lehet hogy ezt nem is igy kellene megoldani, de megtudnátok nézni? előre is köszi
[link] -
drakhel
csendes tag
hali.
nekem egy kezdő kérdésem lenne, még a php legelején tartok.. szal letöltöttem az apache 2.2.10-et meg a a legujabb PHP-t, de nem tudom hogy kell beállítani hogy müködjön is.. szal hiába nyitom meg böngészővel a .php fájlt, nem adja ki amit ki kéne neki.. help pls! előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest