Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
drakhel
csendes tag
válasz
raczger
üzenetére
most se jo.. most még hozzáirtam annyit hogy a tömb tartalmát printelje ki, de végülis mind1, mert szerintem el se jut odáig.. it az uj változat: [link]
jah végülis ugy müködött, hogy "csaltam" egy kicsit, tehát az action-höz beirtam önmagát, azaz hogy email.php, de hát igy is müködnie kellene.. egyébként a kiprintelés ugy se megy

-
drakhel
csendes tag
válasz
raczger
üzenetére
de igen, levelet szeretnék küldeni.. mind1, gondoltam hogy nem egészen igy kell.. ez adatbázis lesz a mysql nem? csak ott még nem tartok:S
egyébként ha már itt vagyok, azt el tudnátok mondani hogy mit is jelent pontosan egy form-nál action-nek ezt adom meg: "<? php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" ? mert nem nagyon értem, és amikor beirok a formba valamit és elküldöm, akkor azt a hibát kapom, hogy: "A Firefox nem találja a fájlt a(z) /C:/wamp/www/php/<? php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?> helyen."
egyébként itt a script [link]
-
drakhel
csendes tag
sziasztok
uj vagyok még php-ban, és szerettem volna egy olyan form-ot létrehozni, amibe az ember beirja az email cimét, majd az elküldés után ez az email hozzáadódik egy tömbhöz, de hát nem müködik.. még uj vagyok, ugyhogy lehet hogy ezt nem is igy kellene megoldani, de megtudnátok nézni? előre is köszi
[link] -
drakhel
csendes tag
hali.
nekem egy kezdő kérdésem lenne, még a php legelején tartok.. szal letöltöttem az apache 2.2.10-et meg a a legujabb PHP-t, de nem tudom hogy kell beállítani hogy müködjön is.. szal hiába nyitom meg böngészővel a .php fájlt, nem adja ki amit ki kéne neki.. help pls! előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WH 1000XM3 fejhallgató eladó
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest