Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- X15U Super macro
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Hát, hogy css stíluslappal akartam megcsinálni az oldalt. Egy konkrét html lapot akarok betölteni a frame-be. Az oldalon a jobb oldali menüben szereplő lapokról van szó. A javascript-hez semmit sem értek, még annyit sem, mint a html-hez, pedig az sem sok
. Arra nincs valamilyen megoldás, hogy egy css-el dizájnolt oldalba hozzak létre egy frame-et? Ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsi, tényleg nem értek hozzá 
-
v.tom
őstag
Helo! Remélem jó helyre írok, úgy láttam, itt azért gyakrab megfordulnak szakavatottak
Én nagyon kis mértékben értek csak a programozáshoz, ezért is fordulok hozzátok. Jelenleg van egy működő oldalam, amit kb 10 perces munkával meg tudna csinálni bárki, azért gondoltam kcisit fejlesztek rajta, kinéztem magamnak css sablonokat, amiken tudnék alakítani, de a fő gond, hogy egyáltalán nem tudom, miként lehetne megoldani, hogy a frame-ekhez hasonlóan, egy linket a megadott helyre töltsek be a lapon. Remélem érthetően fogalmaztam. Előre is köszi a válaszokat! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saros (PS5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Arra nincs valamilyen megoldás, hogy egy css-el dizájnolt oldalba hozzak létre egy frame-et? Ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsi, tényleg nem értek hozzá