Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Hát, hogy css stíluslappal akartam megcsinálni az oldalt. Egy konkrét html lapot akarok betölteni a frame-be. Az oldalon a jobb oldali menüben szereplő lapokról van szó. A javascript-hez semmit sem értek, még annyit sem, mint a html-hez, pedig az sem sok
. Arra nincs valamilyen megoldás, hogy egy css-el dizájnolt oldalba hozzak létre egy frame-et? Ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsi, tényleg nem értek hozzá 
-
v.tom
őstag
Helo! Remélem jó helyre írok, úgy láttam, itt azért gyakrab megfordulnak szakavatottak
Én nagyon kis mértékben értek csak a programozáshoz, ezért is fordulok hozzátok. Jelenleg van egy működő oldalam, amit kb 10 perces munkával meg tudna csinálni bárki, azért gondoltam kcisit fejlesztek rajta, kinéztem magamnak css sablonokat, amiken tudnék alakítani, de a fő gond, hogy egyáltalán nem tudom, miként lehetne megoldani, hogy a frame-ekhez hasonlóan, egy linket a megadott helyre töltsek be a lapon. Remélem érthetően fogalmaztam. Előre is köszi a válaszokat! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Arra nincs valamilyen megoldás, hogy egy css-el dizájnolt oldalba hozzak létre egy frame-et? Ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsi, tényleg nem értek hozzá