Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Hege1234
üzenetére
<?php
if(isset($_GET["active"]) && isset($_GET["menu"]))
{
echo '<div class="nyelvvalaszt">
<a class="hun" href="./index.php?lang=hun&menu=&active='.$_GET["active"].'">Magyar</a>
<a class="de" href="./index.php?lang=de&menu='.$_GET["menu"].'&active='.$_GET["active"].'">Deutch</a>
</div> ';
}
?>A második sor sehogy sem volt helyes... nézz már utána, könyörgöm

if(isset($_GET["active"] && $_GET["active"] == "masszazs"){
echo '<div class="active_content_box" style="margin: 25px 36px -19px -97px;">';
}Lehet, hogy lesz benne hiba, nem vagyok IDE közelben, a string összefűzéseket sosem szerettem

Nagyjából így
-
trisztan94
őstag
válasz
Hege1234
üzenetére
Telefonrol vagyok, igy kodot nem nagyon tudok irni.
amit leirtam, azt abba a kodba illeszd bele, amit leirtal elsonek.
azert nem joba lang select, mert egy lekert get valtozot akarsz hozzafuzni a querystringhez, ami valszeg nem letezik. A get valtozo helyett csak annyit irj, hogy "hu" vagy "en", ezzel utalva a nyelvre, majd ezt kesobb a fogado reszen megnezed es aszerint vegzed el a muveleteket.
egy kicsit utana kellene nezned a get valtozok mukodesenel, mert ugy nez ki, hogy nem nagyon tudod, hogy hogyan kell hasznalni.
-
-
futár
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Itt regisztrálnod kell egy API key-t, hogy működjön a dolog. Én a v2-vel boldogultam, a v3 az semmit nem akart hosszabb távon megenni.
De a bal oldali menüben ne legyenek kérdőjelek! A Servicesben tudod aktiválni az API-kat. ráklikkelsz az off-ra és így állítod át on-ra. A Team menüpontban tudsz hozzáadni felhasználókat, ha kell. Az API access menüpontban pedig kulcsot generálni. -
futár
senior tag
-
válasz
Hege1234
üzenetére
Valóban nem php, így én is OFF-ba teszem.
A content_box_big és a content_box úgy vannak megoldva, ahogy a Szolgáltatásaink doboz is. Előre le van gyártva egy kép hozzájuk. Ha nagyobb méretűt szeretnél, akkor le kell gyártani újra (GIMP vagy Photoshop).
CSS3-mal talán könnyebb megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) a v3-as API-ra, mint hogy debuggold. De ez már így is a JS topicba tartozik, és nem ide (köze nincs a PHP-hoz).