Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
asuspc96
üzenetére
Ha megnézzük én is az új hardveraprót rögtön elkezdtem vizsgálni, mennyire támadható. De ártó kódrészletet, azért nem futtattam volna. Ami észrevételem pedig volt, sebezhetőség szempontból azt meg is írtam az illetékeseknek, hogy segítsek.
Konkrét példát ne várj, se itt, se privátban.
A felsorolt könyveket nem ismerem, de biztos van az említettekkel kapcsolatos infó bennük.
Agyhullámos könyvről már volt vélemény [link]
Amit leírtam igazából már bőven elég, angol tudás és google segítségével utána tudsz járni a mikéntnek.Az, hogy te a kiskaput keresed, szép és jó, addig, amíg nem próbálod ki éles rendszeren és a célod, hogy a fejlesztőknek egy bugreportot küldj.
Ellenkező esetben, ez már jogi problémákat vethet fel. Szerintem nagyon nem éri meg, jóval többet veszíthetsz, mint nyerhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest