Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
És én ennek hol mondtam ellent?

Ezt írtam, idézem még egyszer: "Ezenkívül igen, alapvetően egyszeres öröklődés van, tehát egy osztálynak egy őse lehet, DE bármennyi interfészt megvalósíthat"Az továbbra is alapvető különbség marad, hogy míg az absztrakt osztályban definiálhatsz függvényeket, addig az interfészekben nem, ott csak kötelezően előírod, hogy a leszármazottak mit valósítsanak meg...
És igen, tulajdonképpen ahogy írod is, a csupa absztrakt függvényt tartalmazó osztály egyenértékű lehet az interfésszel, de nyilván C#-ban és Java-ban sem véletlenül létezik a két különböző stuktúra.
Tulajdonképpen most nem is vitatkozunk, csupán kiegészítgetjük egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest