Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezzel az admin oldali validálással sokkot kaptam. Ne haragudj, de ez kb olyan dolog, hogy ok valid, de ettől függetlenül senki sem fog vele foglalkozni, se a google, se a juzer stb
Amúgy szerintem annyit megcsinálhatnál, hogy amikor ellenőrzöd nem a nevet ellenőrzöd h bent van-e az adatbázisban, hanem mondjuk:
adatbázisban ez van:
Tóth Szabi
Ezt akarom én módosítani pl Tóth Szabolcs-ra akkor mind a 2-nek csinálok egy md5 hash kódot és azt ellenőrzöm, hogy megegyezik-e. Ha hülyeség akkor szólj és még agyalok rajta,

A másik ha ilyen adatot küldesz el:
<div class="edit" id="nev_68_eredet_inév">eredetinév</div> szóval van a névben _ akkor esetleg számoltasd meg a php-val hogy a sztringben mennyi _ jel van, ha több mint kellene akkor az a 2 utánikat egynek veszed.
Viszont akkor már én is megkérdezem a saját kis gondomat.

Ajaxosítani szeretném az oldalamat, már írtam 1-2 dolgot, hogy működik a keresőbarát url,de kicsit leírom megint.Szóval adott az index.php
itt a #main-divbe be van húzva a valogat.php ami azért felelős hogy megnézi az URI-t és megkeresi az adatbázisban a hozzá tartozó elemet.
pl:
URI=belepes a hozzá tartozó érték=./belepes.php&admin=1
A valogat.php szétszedi a kapott értéket a & jelnél az elsőt includolja a többit meg változókká alakítja. Jelen esetben
$admin=1;
include 'belepes.php';a htaccessben ez van:
RewriteRule ^(.*)$ index.php?phpoldal=$1 [QSA,L]Tökéletesen működik az oldal php kóddal, viszont az ajaxos megoldással nem akar menni. Konkrétan az a gond, hogy a #main-be akarom betölteni az uri által küldött oldalt, de mindig megnyitja saját magát, ha valakinek van valami ötlete akkor szívesen venném.
ajax oldal:
$(document).ready(function () {
$('.ajaxload').live("click", function () {
$('#main').load($(this).attr('href'), function () {
});
return false;
});
});
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kés topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest