Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot

addikt

válasz sztanozs #21061 üzenetére

Nagyon szépen köszönöm a választ, sikerült :)
    Ez volt amit kerestem:
    $array[$oldal] = ['kep' => $kep, 'link' => $link];

• lanszelot

addikt

válasz sztanozs #21061 üzenetére

Bocsánat, félre értettél.
    Azt próbáltam elmagyarázni miért nem jó a #21059 -es.
    Azt tudom hogy lehet html form -ot változókban tárolni.
    A #21059 -eshez próbáltam rámutatni, hogy az "oldal" nem kapja meg az inputot sehonnan. A "kep" nem tartalmazhat karaktert, sem a "link" mert inputból kapja.
    A linket azért dobtam hogy mit értek html form/input alatt.
    Amiket meg tudok találni oktató anyagokban azzal nincs gondom, mert meg keresem.
    De vannak dolgok amiket sehol se találok, ha találok azok nem működnek.

Azért próbáltam leírni részletesen mit is akarok.

Tehat van egy json file. Abból php beolvassa az $array változóba az adatokat. -erre találtam oktató anyagot.
    Majd html form/input ból az adatok php változókba kerülnek. - ez is tiszta.
    Ezekkel a változókkal /ami jelen esetben $oldal , $kep, $link/ az $array tömbbe hozzá adja az adatokat - na erre sehol se találtam semmit. /Tömbbe, objektumot változókkal nem létrehozni, hanem hozzáadni/
    Létrehozni létre tudom hozni, azzal nincs gond. Hozzá írni nem tudok, mindig felül írja azt ami $array -ben van.
    Tehát se a megfelelő /tömbbe objektum változókkal/ kód -ot nem találtam sehol.
    Se a tömb-höz hozzá adni, nem felülírni.
    Egyiket se találtam sehol.

---nem tanultam sehol php t, nincs vele célom, nem akarok ebben dolgozni, csak szórakozás nekem. Megtanultam az alapokat, és kitalálok honlapokat, hogy így fejlődjek. Ezért nem értem, ha nem értek valamit, mert nagyon kezdő vagyok. :B van aki horgol, vagy fest, én tanulgatok ---

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés