- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
j0k3r! #10090 üzenetére
Tudom, de volt egy másik probléma is amit ez a kód megoldott, közben amit kérdeztem meg magamtól megoldottam .
De azért köszi, kb 20 óra tutorialt végignéztem az elmult pár hétben, mióta ténylegesen neki álltam kb 15ször többet fejlődtem.
Szerk : Amúgy még annyit ehhez, hogy amikor az egyetemen az első évben tanították az anyagismeretet és elmagyarázták, hogyan néz ki és működik egy szakító szilárdság mérő berendezés, akkor mindenki csak nézett mint az edényes és hiába kérdezted vissza nem bírta elmondani. Amikor gyakorlaton mindenki megmért egy acélrudat, kivülről fújta az egészet. Persze kellett hozzá az elmélet de önmagában nem volt elég.
Szerk2 :
A második kód ez volt amugy
<?php
if (isset($_GET['id'])){
if ($_GET['id'] !== 'edit')
{
echo "acolor";
}
else
{
echo "current";
}
}
?>
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest