- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #8746 üzenetére
Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
Nem azzal van a bajom, hogy összeollózza, hanem ez megint tipikusan az a kategória, hogy na jó ilyen van, ilyen van akkor ezeket beleillesztem, aztán reménykedem, hogy extra dolgot nem fog kérni.
Én csak sírni tudok ezeken a hirdetéseken.
Professzionális, admin felülettel rendelkező oldal, blablablaaa.
Na, de mindegy. Nem is akarom, hogy ez flame legyen. De megint félreértesz, ezzel nem a cms-t akarom lekicsinyíteni, vagy kevesebbé tenni. Csupán, csak annyi, hogy ezek révén már akárki azt mondja magáról, hogy ő professzionális oldalakat készít.
cucka: Jogos.
CSorBA: Mutatós oldal, bár nem értem a joomla-sokat, hogy miért nem szeretik használni az apache mod_rewrite modulját.
mobal: Abban a hsz-ben nem is fikáztam a joomla-t. Nem is inkább nem szeretem, hanem inkább nem szimpatikus.
Elég sok negatív véleményt olvastam róla anno, a sok bug, a sok rosszul megírt kód. Olyan kódrészek mely irracionálisan zabálják a rendszer erőforrását. De ha megkérdezel egy webhoszting céget, hogy mi a véleménye a joomla-ról, akkor le is írja neked jó részletesen szerintem.
Nagyon sok hoszting cég még szűri is a joomla oldalakat, a fájlok maximális számával, mivel nem akarják, hogy egy oldal csak azért, mert rosszul van megírva megegye a szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest