Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ezt a hozzáállást megint nem értem. Miért kellene, hogy szar legyen?
Nem azzal van a bajom, hogy összeollózza, hanem ez megint tipikusan az a kategória, hogy na jó ilyen van, ilyen van akkor ezeket beleillesztem, aztán reménykedem, hogy extra dolgot nem fog kérni.
Én csak sírni tudok ezeken a hirdetéseken.
Professzionális, admin felülettel rendelkező oldal, blablablaaa.
Na, de mindegy. Nem is akarom, hogy ez flame legyen. De megint félreértesz, ezzel nem a cms-t akarom lekicsinyíteni, vagy kevesebbé tenni. Csupán, csak annyi, hogy ezek révén már akárki azt mondja magáról, hogy ő professzionális oldalakat készít.

cucka: Jogos.

CSorBA: Mutatós oldal, bár nem értem a joomla-sokat, hogy miért nem szeretik használni az apache mod_rewrite modulját.

mobal: Abban a hsz-ben nem is fikáztam a joomla-t. Nem is inkább nem szeretem, hanem inkább nem szimpatikus.
Elég sok negatív véleményt olvastam róla anno, a sok bug, a sok rosszul megírt kód. Olyan kódrészek mely irracionálisan zabálják a rendszer erőforrását. De ha megkérdezel egy webhoszting céget, hogy mi a véleménye a joomla-ról, akkor le is írja neked jó részletesen szerintem.
Nagyon sok hoszting cég még szűri is a joomla oldalakat, a fájlok maximális számával, mivel nem akarják, hogy egy oldal csak azért, mert rosszul van megírva megegye a szervert.
Új hozzászólás Aktív témák
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- Eladó Sound Blaster zx hangkártya
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest