Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
"Hát nem tudom, de én alapból úgyszoktam, hogy van az IDE (Fejlesztő eszköz, legyen az NVU vagy bármi...)
Ha ott írok valamit, speciel a HTML-ben, akkor elmentem.
Aztán egy böngészőben megnyitom a fájlt, amit módosítottam, és ott megnézem az eredményt.
Meg szerintem ezt így célszerű is, hogy mindig ott nézed meg, hogy hogyan néz ki "Pontosan ezt csináltam. Ezért nem értettem, miért nem működik? Aztán inkább az NVU-ból kimentettem egy .txt-be, átírtam a kiterjesztést, és láss csodát, utána már megjelent, amit akartam. Előtte is, meg utána is .html-ben mentette (mármint az NVU is abba mentett, meg a .txt-ből is azt csináltam) tehát elvileg ugyanaz a két program, mégis, az egyiket megjelenítette, a másikat nem

XHTML miatt azt olvastam hogy célszerű inkább mindent kis betűvel írni és úgy megszokni mert abban csak az az elfogadott.
coco2: akkor már értem, mi az a másik program amit meg a tanárom küldött nekem, mert az is ugyanezt csinálja úgy látszik, hirtelen nem tudtam, mit kezdjek vele
a másik az appserv win32És így már értem, hogy miért nem akarta megjeleníteni, azt hitte, hogy én ezeket akartam megjeleníttetni, mindjárt más...
Notepadban viszont nem színez, és ahogy én láttam ilyen kezelőfelületeket ott bizony színezett szépen, ami azért is lenne jó mert egyből látom a színéről, mi micsoda, vagy hogy nem hagytam e véletlenül nyitva valamit valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kutya topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue 2db eladó!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Supermicro MBD-X11SPM-F Alaplap + Intel Xeon3204 6-Core 1.9GHz LGA14B Kit Processzor + 16GB RAM
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a másik az appserv win32