- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb #8003 üzenetére
Hát igen. Amúgy miután ezeken a fázisokon végigment az ember, még mindig könnyű hibát véteni a konfigfájlban, aztán nézni, hogy most mi van má' megint (persze kellő szopás után viszonylag gyorsan rájössz a hibaüzenetekből, de akkor is idő megy vele). Ezért volt nekem felüdülés, vagy inkább kellemes meglepetés az IIS admin-felülete (alapvetően eléggé ódzkodtam tőle, míg ki nem próbáltam). Összekattintgatod, és egyszerűen mennek az oldalaid.
Nem is igazán világos, normális grafikus felület miért nem készült még Apache-hoz - csak ilyen: [link], de próbáltam, még mindig elég silány, csak a konfigfájlt állítod, még mindig el lehet cseszni, és ettől kezdő nem kattintgatja össze az oldalt -, azért ennyire senki nem lehet konfigfájl-buzi.(na jó, de)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arena Breakout: Infinite
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged