- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Utána néztem az 'inherit' módú View-gyártásnak, ez sokkal jobban tetszik, mert könnyebben és szebben valósítható meg (plusz hasonlít az egész az ASP.NET MVC 2-höz). Azt hiszem, ez jelenti a jobb megoldást, találtam is egy kis mutatványt, ami megvalósítja ezt mindenféle trükkölés nélkül tisztán PHP-ban (nem kell semmilyen template language-t használni), átírtam OO-ra is már, ki is próbáltam, működik. Az 'Output Control Function'-ök jelentik az alját, ezeket még nem használtam, van-e valami hasznos megjegyzés hozzájuk?
Area == logikai egység, példák:
/felhasznalok/felhasznalo/bombadil_toma/edit
/felhasznalok/csoport /tlotr /editItt a 'felhasznalok' képvisel egy area-t. Ehhez hasonlóan lehet admin area-t hegeszteni (elképzeléseim szerint), pl. a CakePHP (ha jól emlékszem) NEM használ ilyet, hanem metódus prefixumokkal operál, ami kicsit nevetségesen fest számomra, de az ötlet persze nem rossz.
M "mappa" nem lenne lényeges az area-ba, hiszen a Model az egész rendszerben megtalálható, de esetleg lehet valamilyen örökléses csavart betenni, ha arra van szükség.Autoload-ra tudsz mutatni valami hardcore-abb példát? Mert van egy rakás faék egyszerű tutorial a neten, de mikor valami komolyabb kellene, akkor megáll a tudomány. Jó, mondjuk nagy csavar nem lehet benne, nálam is csak az a gond, hogy az elemek nem tudják magukról, hogy area-ban vannak (ha).
Saját frameworkot szeretnék, semmi durvát, csak legyen jól használható.
Nálam a Controller azért kapja meg az action nevét a konstruktorban, mert már ekkor létrejön egy View objektum, aminek tudnia kell, mit renderel. Ez azért szükséges megint, hogy minél több mindent tudjon megvalósítani magától a rendszer (action végén csak return $this->_view van). Ez a viselkedés egyébként "felülírható", a Controller-nek van egy View-gyártó metódusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Chieftec Force 500W (CPS-500S)
- újszerű iPhone 13 Pro 128GB alpine green alpesi zöld független Apple
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest