Új hozzászólás Aktív témák

• SaNyEe

aktív tag

Hi!

Volna egy kisebb gondom.

Tetszőleges mélységű menü-t készítek, s ehhez tartozik egy tömb, ami objektumokat tárol.
    A megjelenítés során egy rekurzív függvény írja ki a menüpontokat, egész addig hívja újra önmagát amíg a foreach-ből kapott elem tömb. Amennyiben nem az, akkor az li tageket kirakja és közéteszi az objektumból a kívánt információt.

Szerkezetileg a tömb így néz ki:

$tomb[id] = objektum (ez a szülő)
    $tomb[id] = másik objektum (szintén szülőelem)
    $tomb[szulo_id][id] = egy szülőobjektum leszármazottja

Amikor statikusan kézzel létrehoztam egy ehhez hasonló példatömböt akkor minden szépen működött.

Amikor megírtam a tömb feltöltő algoritmusát akkor már nem jártam ekkora sikerrel. Hibaüzenet semmi, azonban az első olyan elemnél ami nem szülő szintű objektumot tárol egyszerűen megszűnik a feltöltés, s ugrunk a kiiratáshoz.

Az id-k és a szülőid-k nem tudják átfedni egymást, mindig egyediek, nem értem mi a probléma.
    Teszteléskor csináltam olyat, h a gyermekekből kivettem a szülő_id-t és sorszámmal helyettesítettem akkor ment, akkor is ment, ha a szulo_id-t és az id-t kicseréltem, ekkor viszont nem tudom bejárni a kapott fát úgy ahogy a megjelenítésben szükséges lenne :F

Megoldási javaslat?

Új hozzászólás Aktív témák