- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Hi!
Volna egy kisebb gondom.
Tetszőleges mélységű menü-t készítek, s ehhez tartozik egy tömb, ami objektumokat tárol.
A megjelenítés során egy rekurzív függvény írja ki a menüpontokat, egész addig hívja újra önmagát amíg a foreach-ből kapott elem tömb. Amennyiben nem az, akkor az li tageket kirakja és közéteszi az objektumból a kívánt információt.Szerkezetileg a tömb így néz ki:
$tomb[id] = objektum (ez a szülő)
$tomb[id] = másik objektum (szintén szülőelem)
$tomb[szulo_id][id] = egy szülőobjektum leszármazottjaAmikor statikusan kézzel létrehoztam egy ehhez hasonló példatömböt akkor minden szépen működött.
Amikor megírtam a tömb feltöltő algoritmusát akkor már nem jártam ekkora sikerrel. Hibaüzenet semmi, azonban az első olyan elemnél ami nem szülő szintű objektumot tárol egyszerűen megszűnik a feltöltés, s ugrunk a kiiratáshoz.
Az id-k és a szülőid-k nem tudják átfedni egymást, mindig egyediek, nem értem mi a probléma.
Teszteléskor csináltam olyat, h a gyermekekből kivettem a szülő_id-t és sorszámmal helyettesítettem akkor ment, akkor is ment, ha a szulo_id-t és az id-t kicseréltem, ekkor viszont nem tudom bejárni a kapott fát úgy ahogy a megjelenítésben szükséges lenneMegoldási javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest