- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Hi!
Volna egy kisebb gondom.
Tetszőleges mélységű menü-t készítek, s ehhez tartozik egy tömb, ami objektumokat tárol.
A megjelenítés során egy rekurzív függvény írja ki a menüpontokat, egész addig hívja újra önmagát amíg a foreach-ből kapott elem tömb. Amennyiben nem az, akkor az li tageket kirakja és közéteszi az objektumból a kívánt információt.Szerkezetileg a tömb így néz ki:
$tomb[id] = objektum (ez a szülő)
$tomb[id] = másik objektum (szintén szülőelem)
$tomb[szulo_id][id] = egy szülőobjektum leszármazottjaAmikor statikusan kézzel létrehoztam egy ehhez hasonló példatömböt akkor minden szépen működött.
Amikor megírtam a tömb feltöltő algoritmusát akkor már nem jártam ekkora sikerrel. Hibaüzenet semmi, azonban az első olyan elemnél ami nem szülő szintű objektumot tárol egyszerűen megszűnik a feltöltés, s ugrunk a kiiratáshoz.
Az id-k és a szülőid-k nem tudják átfedni egymást, mindig egyediek, nem értem mi a probléma.
Teszteléskor csináltam olyat, h a gyermekekből kivettem a szülő_id-t és sorszámmal helyettesítettem akkor ment, akkor is ment, ha a szulo_id-t és az id-t kicseréltem, ekkor viszont nem tudom bejárni a kapott fát úgy ahogy a megjelenítésben szükséges lenneMegoldási javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest