Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Igen, ilyesmi is megfordult a fejemben, talán átnevezem, csak ahhoz meg kell keresni az összes hivatkozást. Az awstats oldalon nincs részletes infó, nálam meg nem került bejegyzés sehova.
De lehet, hogy csak ez miatt van, mondjuk frissíti az infókat akkor is, ha egyik oldalról a másikra lép valaki?if ($sb_action != "refresh") {
if (iMEMBER) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."users SET user_lastvisit='".time()."', user_ip='".USER_IP."' WHERE user_id='".$userdata['user_id']."'");
}
$cond = ($userdata['user_level'] != 0 ? "'".$userdata['user_id']."'" : "'0' AND online_ip='".USER_IP."'");
$result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."online WHERE online_user=".$cond."");
if (dbrows($result) != 0) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."online SET online_lastactive='".time()."' WHERE online_user=".$cond."");
} else {
$name = ($userdata['user_level'] != 0 ? $userdata['user_id'] : "0");
$result = dbquery("INSERT INTO ".$db_prefix."online (online_user, online_ip, online_lastactive) VALUES ('$name', '".USER_IP."', '".time()."')");
}
$result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."online WHERE online_lastactive<".(time()-60)."");Bár ez túl sokat nekem nem mond.
Most kiszedtem a settimeout sort.
Mondjuk az üzenőfal csak bejelentkezve használható. -
Annyira sok volt a gépemnek, h már ablakot sem tudtam normálisan váltani, minden 2.-ra dobta fel az ablakokat, az msn-es ablakot meg egyáltalán nem, csak ha az ikon-nál rámentem a megnyitásra, és utána a beszélgető ablakra. Nemérdemes ennyit vele szenvedni. Inkább vettem ugyanabbol a képből egy kisebbet, végülis az is megoldotta a szükségletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

No, ez má' nagyon off.