Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Igen, ilyesmi is megfordult a fejemben, talán átnevezem, csak ahhoz meg kell keresni az összes hivatkozást. Az awstats oldalon nincs részletes infó, nálam meg nem került bejegyzés sehova.
De lehet, hogy csak ez miatt van, mondjuk frissíti az infókat akkor is, ha egyik oldalról a másikra lép valaki?if ($sb_action != "refresh") {
if (iMEMBER) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."users SET user_lastvisit='".time()."', user_ip='".USER_IP."' WHERE user_id='".$userdata['user_id']."'");
}
$cond = ($userdata['user_level'] != 0 ? "'".$userdata['user_id']."'" : "'0' AND online_ip='".USER_IP."'");
$result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."online WHERE online_user=".$cond."");
if (dbrows($result) != 0) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."online SET online_lastactive='".time()."' WHERE online_user=".$cond."");
} else {
$name = ($userdata['user_level'] != 0 ? $userdata['user_id'] : "0");
$result = dbquery("INSERT INTO ".$db_prefix."online (online_user, online_ip, online_lastactive) VALUES ('$name', '".USER_IP."', '".time()."')");
}
$result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."online WHERE online_lastactive<".(time()-60)."");Bár ez túl sokat nekem nem mond.
Most kiszedtem a settimeout sort.
Mondjuk az üzenőfal csak bejelentkezve használható. -
Annyira sok volt a gépemnek, h már ablakot sem tudtam normálisan váltani, minden 2.-ra dobta fel az ablakokat, az msn-es ablakot meg egyáltalán nem, csak ha az ikon-nál rámentem a megnyitásra, és utána a beszélgető ablakra. Nemérdemes ennyit vele szenvedni. Inkább vettem ugyanabbol a képből egy kisebbet, végülis az is megoldotta a szükségletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

No, ez má' nagyon off.