- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Lortech #1450 üzenetére
Igen, ilyesmi is megfordult a fejemben, talán átnevezem, csak ahhoz meg kell keresni az összes hivatkozást. Az awstats oldalon nincs részletes infó, nálam meg nem került bejegyzés sehova.
De lehet, hogy csak ez miatt van, mondjuk frissíti az infókat akkor is, ha egyik oldalról a másikra lép valaki?if ($sb_action != "refresh") {
if (iMEMBER) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."users SET user_lastvisit='".time()."', user_ip='".USER_IP."' WHERE user_id='".$userdata['user_id']."'");
}
$cond = ($userdata['user_level'] != 0 ? "'".$userdata['user_id']."'" : "'0' AND online_ip='".USER_IP."'");
$result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."online WHERE online_user=".$cond."");
if (dbrows($result) != 0) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."online SET online_lastactive='".time()."' WHERE online_user=".$cond."");
} else {
$name = ($userdata['user_level'] != 0 ? $userdata['user_id'] : "0");
$result = dbquery("INSERT INTO ".$db_prefix."online (online_user, online_ip, online_lastactive) VALUES ('$name', '".USER_IP."', '".time()."')");
}
$result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."online WHERE online_lastactive<".(time()-60)."");Bár ez túl sokat nekem nem mond.
Most kiszedtem a settimeout sort.
Mondjuk az üzenőfal csak bejelentkezve használható. -
Hujikolp
őstag
Annyira sok volt a gépemnek, h már ablakot sem tudtam normálisan váltani, minden 2.-ra dobta fel az ablakokat, az msn-es ablakot meg egyáltalán nem, csak ha az ikon-nál rámentem a megnyitásra, és utána a beszélgető ablakra. Nemérdemes ennyit vele szenvedni. Inkább vettem ugyanabbol a képből egy kisebbet, végülis az is megoldotta a szükségletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest