- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Persze ...az md5 hash egy 32 karakteres hexa kód, amit a paraméterként átadott szövegből generál. Ugyanarra a szövegre mindig ugyanazt a kódot generálja.
Ha eleve ezt az md5 hash-t tárolod le a usernév mellé az adatbázisban, akkor kicsit nőhet az oldalad biztonsága.
használata:
$hash = md5($pass);
És utána a hash változót hasonlítod össze az adatbázisban letárolt hash értékkel. Illetve a munkamenet változóba is, meg mindenhol ezt az értéket használod, mintha ez lenne maga a jelszó
Röviden ennyi a lényege.
Jah? Mégvalami ... alapban nincs hozzá visszafejtés. Ha vissza akarod fejteni, akkor rákereshetsz, létezik script ami dekódol. De annyira én sem foglalkoztam ezzel, úgy használom ahogy leírtam az előbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest