Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Persze ...az md5 hash egy 32 karakteres hexa kód, amit a paraméterként átadott szövegből generál. Ugyanarra a szövegre mindig ugyanazt a kódot generálja.
Ha eleve ezt az md5 hash-t tárolod le a usernév mellé az adatbázisban, akkor kicsit nőhet az oldalad biztonsága.
használata:
$hash = md5($pass);
És utána a hash változót hasonlítod össze az adatbázisban letárolt hash értékkel. Illetve a munkamenet változóba is, meg mindenhol ezt az értéket használod, mintha ez lenne maga a jelszó
Röviden ennyi a lényege.
Jah? Mégvalami ... alapban nincs hozzá visszafejtés. Ha vissza akarod fejteni, akkor rákereshetsz, létezik script ami dekódol. De annyira én sem foglalkoztam ezzel, úgy használom ahogy leírtam az előbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 5070 MT, i5-9500, 16GB RAM/256GB SSD, DVD-RW, garancia, számla!
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest