Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
üzenetére
az előbb pont ezem gondolkoztam, hogy hogy is van ez... nem tudom hogy ?>-kor csinál-e valamit a szerver.... ha akkor leállít valamit, és <?php-nél újraindítja, akkor biztos megkerhelőbb, ha nem akkor nemtudom... én csak a fájl legvégén szoktam lezárni...
más, kérdés:
fórum... vannak ugye bbkódok és smiley-k, és ugye egy ne konvertáljon opció... akárcsak itt...
az lenne a kérdés, hogy azt meg lehetne oldani valahogy, hogy pl van egy $text, és egy [code] bbcode, és csak abban ne konvertálja a smileykat/bbkódokat, függetlenül attól hogy a ne konvertáljon be van-e kapcsolva?
előre is kösz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
az előbb pont ezem gondolkoztam, hogy hogy is van ez... nem tudom hogy ?>-kor csinál-e valamit a szerver.... ha akkor leállít valamit, és <?php-nél újraindítja, akkor biztos megkerhelőbb, ha nem akkor nemtudom... én csak a fájl legvégén szoktam lezárni...