- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Én úgy oldottam meg a jelszót, hogy eleve oda nem írok semmit és ha submitkor üresen marad, az azt jelenti hogy nem kell változtatni rajta és az sql-scriptbe a régi hash-t rakom bele, ha meg megváltozott, akkor az újat. Röviden ennyi a történet, csak egy változót kell buherálni, ami a végén a jelszó hash-elt értéke lesz mindenképpen
-
Lortech
addikt
A ph! valóban visszaküldi a jelszót, és kicsillagozza, de miért kéne ugyanígy eljárnod feladva az md5-öt? Mi a cél a jelszó mezővel? Hogy a módosult adatok visszatételekor ugyanazt a jelszót tegye vissza adatbázisba (ha nem volt jelszómódosítás) ?
Egy lehetséges megoldás, hogy az md5 hash-t rakod a jelszószövegdobozba, ha belekattintanak a szövegdobozba, lenullázod, form post előtt pedig javascripttel csinálsz md5 hash-t a jelszóból és ezt küldöd vissza ( van kész javascript algoritmus ).
Vagy például generálsz php-val egy random valamit a szövegdobozba (így lesz csillagod is), sessionbe elrakod, és ha ugyanazt kapod vissza, akkor nem változtatod a jelszót, egyébként igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest