Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha van benne változó-behelyettesítés, akkor sprintf-et használok. Még valamikor rég mértem, hogy hogy lesz a legjobb, ezt hoztam ki leggyorsabbnak.
Úgy értem, hogy van egy pont, ahol már nem nyúlok adatbázishoz, nem végzek alkalmazáslogikához tartozó dolgokat - phpből is kilépek, sima html jön. Ha mégis phpra van szükség, akkor echoval kiiratok valamit és vissza html módba, vezérlési szerkezeteknél pedig az alternatív szintaktikát használom.
Bár elsőre biztos kusza (részben mert teli van __() hívással a többnyelvűség miatt), de így néz ki egy template nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi