Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ezt tudom, csak érdeklődtem, mert a legtöbb tárhely-szolgáltató biztosít MySQL-hozzáférést, ezért én eddig nem éreztem szükségét az SQLite-nak.
Mik a pro/contra érvek az SQLite mellett/ellen?
Eddig csak annyi érvet tudnék mellette felsorakoztatni, hogy talán épp amiatt, hogy lokálisan tárolódnak az adattáblák, ezért kisebb hálózati forgalmat generál, ezáltal gyorsabb lehet. De tudtommal nagyobb forgalmat már nem képes lebonyolítani. Többek közt azért, mert egyszerre csak egy felhasználó írhatja az adatbázist.
Biztonsági és egyéb szempontok?Pl. egy honlap esetén milyen esetben lehet jobban hasznát venni az SQLite-nak, mint a MySQL-nek, ha feltételezzük, hogy utóbbi szolgáltatás is hiánytalanul rendelkezésre áll?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- AliExpress tapasztalatok
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest