- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''Webre nem MVC-t lehet alkalmazni'' - ezt a tagmondtatot nem teljesen ertem
A keretrendszeremet azota nem hasznalom. Mellesleg mind a designt, mind az adatbazist en terveztem es keszitettem. Es valoban korulmenyes lett volna, ha mas csinalja ezeket. Mondjuk ugy, gyarkorlasnak jo volt, sokat tanultam belole. (ORM modult is csinaltam, azt meg lehet tovabbfejlesztem)
Visszaterve az OOP-re, C++ es Java binaris/desktop programok irasa utan picit furcsa az allapotmentesseg. Egyik baratom C++ -ban ir szamlazoprogramot, es bizony neki is magyarazni kellett, hogy hiaba hoz letre egy objektumot, a kovetkezo http keresnel az mar nem letezik ( bar akkor nem php-ban, hanem java servletekkel dolgoztunk).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Xbox Series X|S
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged