Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
pelyib #21461 üzenetére
Nem én nem értem.
Többször is leírtam, hogy nem tudok semmit lekérni.
Az amire azt hittem adult, az random ismeretlen filmek.Nincs az az oldal amikre hivatkoztok.
Nincs base url sehol. Nincs a config oldalamon.
Nincs sehol.Próbáltam php, js, json üres object-ek vannak mindenhol.
Az a random filmek meg elvileg a teljes film lista.
Elég kevés.Mindegy, hagyom, mert nem értitek, és magát az oldalt meg nem nézitek meg, és így csak elbeszélünk egymás mellett.
Nem létező oldalakról nem létező url- t hiába keresgetekKöszönöm szépen a segítséget mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest