- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Köszönöm. Ezt már átnéztem, ezért írtam, valami nagyon nem tiszta, mert nem értem. A nevet megkapom, át tudom adni, megvan a cél könyvtára is, és a move_uploaded_file nem csinál semmit. Ha máshogyan kell, akkor abban kérek segítséget, ha ezzel, akkor a paramétereket cseszem el, vagy a környezetet, vagy a programot, vagy a metodikát, vagy.....
Harmadik napja próbálok egy típus nélküli vizsgálat nélküli copy-t A-ból B-be, és nem megy. Vagyis ha nincs működő kód "hülyegyerek" magyarázattal, akkor nem fogom megérteni. Én ott tartok, egy ablakot sem tudok megnyitni fix mérettel, de erről le is tettem, mert nem kell. De itt ugyanúgy logikai hibám van, amit nem tudok feloldani. Ez NEM PASCAL, azt könnyen olvasom, írom. Abban régen a 32000 soros program sem okozott gondot DMA kezeléssel, file műveletek közbeni zenelejátszással sem (amihez a teljes file-kezelőt át kell venni, mert a DOS egyszerre 2 file műveletet nem kezel, ráadásul DMA és interrupt kezeléssel.De ez itt totál más! Érzésem szerint objektumok tömkelege, melyek felprogramozását nem ismerem. Innen meg egyenes út a bukás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest