- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib #21127 üzenetére
Dockernek nekimenni rég óta tervezek, de az a readonly dolog nem fér a fejembe. Aztán ha a talált blogokban marhaságot olvastam valami IQbajnoktól, szóljatok rám.
Szóval website-ra kell egy linux, lenne pár cron script, egy apache a saját konfigjával, egy mysql a saját konfigjával, kell legalább +1 db-t építeni a mysql alatt, aztán a webes scriptek, és a hozzájuk tartozó képi anyagok. Ezek közül a cron scriptek némelyikét lehet, hogy át kell írni, mert nem egyforma gépeken futna, és gyengébb gépen a scriptek némelyikét lekapcsolnám, vagy perces ütemezés helyett 5 percenként futna. Az apache és mysql konfigja ugyan ezek miatt szintén eltérő lehet gépenként. És a webscriptek meg média anyagok is olyanok, hogy fejlesztés közben folyamatosan változnának. Mindezek nem úgy tűnnek nekem, hogy egy immutable image különösebben sokat tudna nekem segíteni deploy-ban. Ha van egy svn kliensem a távoli gépeken, hogy a szerverről automatán húzogassa lefele a megváltozott stuffot cron scriptből, nekem kényelmesebbnek tűnik. De ha nagyon benéztem volna valamit a docker használati technikájában, vagy extrém butaságot olvastam volna a korlátokról, szólj rám légyszíves. A dockerről én csak annyit tudok eddig, amit blogokban találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest