- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib #21127 üzenetére
Dockernek nekimenni rég óta tervezek, de az a readonly dolog nem fér a fejembe. Aztán ha a talált blogokban marhaságot olvastam valami IQbajnoktól, szóljatok rám.
Szóval website-ra kell egy linux, lenne pár cron script, egy apache a saját konfigjával, egy mysql a saját konfigjával, kell legalább +1 db-t építeni a mysql alatt, aztán a webes scriptek, és a hozzájuk tartozó képi anyagok. Ezek közül a cron scriptek némelyikét lehet, hogy át kell írni, mert nem egyforma gépeken futna, és gyengébb gépen a scriptek némelyikét lekapcsolnám, vagy perces ütemezés helyett 5 percenként futna. Az apache és mysql konfigja ugyan ezek miatt szintén eltérő lehet gépenként. És a webscriptek meg média anyagok is olyanok, hogy fejlesztés közben folyamatosan változnának. Mindezek nem úgy tűnnek nekem, hogy egy immutable image különösebben sokat tudna nekem segíteni deploy-ban. Ha van egy svn kliensem a távoli gépeken, hogy a szerverről automatán húzogassa lefele a megváltozott stuffot cron scriptből, nekem kényelmesebbnek tűnik. De ha nagyon benéztem volna valamit a docker használati technikájában, vagy extrém butaságot olvastam volna a korlátokról, szólj rám légyszíves. A dockerről én csak annyit tudok eddig, amit blogokban találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged