Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- skoda12: Webshopos átbaszások
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
A php error logban sok ilyen bejegyzést találok:
PHP Warning: Error while sending STMT_PREPARE packet. PID=123456Van, amikor a szkript teljesen elején lévő legelső lekérdezésre mutat, van, amikor a közepére, változó.
Kerestem, mi lehet, de egyértelmű választ nem találtam. A megoldási javaslatokból viszont úgy tűnik (és ebben erősítsetek vagy cáfoljatok meg, kérlek), hogy nálam esetleg az a baj, hogy minden cron job-ot (kb. 20 db) egyszerre hívok meg, így kvázi egyszerre terhelik le a szervert, és néha egyszerűen ez talán túl sok neki.
Jó a sejtésem, vagy tévúton járok?
Ha jó, megoldás lehet erre, hogy a cron jobokat (amik amúgy most 5 percenként futnak) eltolom valahogy? Tehát most mindegyik lefut egyszerre minden 5 percben. De mondjuk minden másodikat eltolnék, hogy ugyanúgy 5 percenként fusson, de ne 00-kor kezdje, hanem 01-kor, és akkor a következő 06-kor stb. Aztán minden harmadikat 02-es kezdettel stb.
Így valamelyest tehermentesebb lenne a szerver, még ha csak 1-1 perccel is eltolva a szkriptek indulását. (Vagy akár inkább másfél perccel, mert úgyis 90mp a futási limit.)Vagy más lehet az oka ennek?
Kódot azért sem írtam, mert változó, hogy melyikkel van épp "baja", de már a legegyszerűbb 2 paraméteresre is írja ki néha, szóval nem a "bonyolultságán" múlik szerintem.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vírusirtó topic
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Borderlands 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest