- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Hello!
Van egy Perl scriptem, ami így néz ki:
(Mailman levlsita tagok szinkronizálása mysql-ből)
Ez így működik szépen parancssorból, crontabból is. Viszont felmerült az igény, hogy web felületről, PHP-ból is le lehessen ezt futtatni, mégpedig úgy, hogy a script kimenete látsszon a webfelületen.
PHP-ból a system() függvényhívással próbálom futtatni a Perl scriptet, de ezzel két probléma is van:
- csak az utolsó sort kapom vissza (pl ha többször egymás után több levlistára hívom meg a Perl sub-ot)
- a Perl script system() hívásának kimenete nem látszik PHP-ból, tehát annyit kapok vissza, hogy:Synchronizing members for list: "listaneve" Synchronizing members for list: "listaneve" finished"------------------------------
, amit közben kiír a sync_members parancs, az nem látszik.
Átírtam a scriptet így: [link] , ennek ellenére továbbra sem látszik PHP-ból a sync_members kimenete, pedig a mailman-out.txt file-ban ott van.
Az első hibára is várom az ötleteket, hogy illik ilyet csinálni? Köszönöm előre is a segítségeteket!
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Intel Core i9-14900K Garanciális 2027/04/09
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest