- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Php alapjai megvannak, OOP annyira azért nem, még az OOP elterjedése előtt foglalkoztam utoljára ezzel.
Az alapvető cél, hogy a saját kis vállalkozásunk ügyviteli szoftverét létrehozzam, azért ezen a nyelven, mert nincs mindig nálunk egy laptop, hogy azonnal bevihessünk vagy kinyerjünk egy adatot. Nyilván azt szeretnék, ha ez a rendszer megcsinálna helyettünk sok mindent.
Alapvetően megtudnám csinálni. Meg is tudom. Sok idő, de biztos hogy megy. Viszont annyi helyről hallom, hogy egy keretrendszer mennyire nagyon sok időt megspórol egy programozónak, hogy mindenképp ki szeretném próbálni. Mostmár van is min kipróbálni, illetve ha minden igaz, időm is marad rá.
Ez a kis rendszer egyébként nem bonyolult, egyszerű, két felhasználós, jogosultsági szintek sincsenek tervben. Mert egyelőre nincsen értelme. De adatbázist építeni kiváló, szóval na. Vannak érvek amellett, hogy miért ez legyen.
Olvasgattam ezt a Laravelt. A dokumentációját is, nem tűnik bonyolultnak, amit látok, akár példákon keresztül, úgy gondolom, értem. Az a baj, ezek alapján, hogy az OOP maradt ki nekem, és ahhoz ez hiányzik.
Lehetséges, hogy később is foglalkoznék a dologgal, akár a programozás, webfejlesztés, akár a mi kis rendszerünk bővítése a cél. Szóval maradnék a Laravel-nél.
Az alapokat, úgy gondolom, nem nehezebb elsajátítani, a messzemenő részleteket pedig van idő akkor magamra szedni, ha szükség is van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB ,256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest