- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
disy68 #19145 üzenetére
Az en celom csak a variables variable korlatozodott, nem volt celom a teljeskoru kirefelgetes.
Akkor ott van meg a
property_exists()
metodus, csak hogy meglegyen a teljesseg igenye.
Meg ugye bejon mas is, amirol hallgattam a peldaban, ugye a amit leirtasl fuggvenyeket azok a "Class/Object functions" gyujtoneven talalhatoak meg.Viszont ezert sem erdemes belemenni melyebben forumon, de meg kell emliteni, ha itt van a method_exists() hogy az nem egyenlo a
function_exists()-
el. Viszont ami miatt muszaj voltam irni, az az, hogy amethod_exists()
csak megnezni, hogy az adott osztalynak van-e olyan nevu fuggvenye. Nos ez tobb esetben is TRUE-t add visza. Sajnos akkor is TRUE jon, ha statikus metodus. Ilyen esetben ha statikus metodust probalsz meg peldanyszintukent hivni akkor jon az Exception. Masik ami miatt ez rossz, hogy ez TRUE-t add vissza, ha metodus lathatosaga private vagy protected. Ebben az esetben jobb azis_callable()
amely le is csekkolja, hogy tenyleg megtudod-e hivni?!
Masik, hogy az is_callable() kiszuri a magic metodusokat, mint a __constructor. A method_exists() ugyanugy TRUE-t add vissza.
Radasul az is_callable() jo parositast alkot a __call magich method-dal.Ennel sokkal jobb a ReflectionClass, tobb informacio es szuresi lehetoseg van.
De ez elegge mar advanced tema. (Nekem nincs tobb idom most ezt kifejteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged