Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
MineFox54 #17627 üzenetére
1. Nem konkatenálunk SQL-utasítást escape-eletlen inputtal, SOHA, semmilyen körülmények között (azt sem érdemes felhozni mentségnek, hogy de hát az szerintem megbízható adat, mert nincs olyan kívülről érkező adat, amit megbízhatónak érdemes tekinteni - ez a paranoiás szemlélet célravezetőbb), és amennyiben lehetséges, prepared statementeket KELL használni a különböző paraméterekre. És jelenleg lehetséges, mivel MySQLi-t használsz, szóval mindenképp állj át arra.
2. Az ilyen jellegű mezőkhöz aliasokat illik használni (pl. itt SUM(tav) AS distance vagy hasonló), aztán az aliasnak megfelelően hivatkozni rájuk (pl. itt $row['distance'] - szándékosan nem használtam magyar változónevet).
A konkrét érdekes eltéréshez nehéz többet hozzátenni, több infót kellene tudni, mi változhat a különböző futtatások között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fujifilm X
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő