Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Irtam egy függvényt ami beolvas rekruzívan egy root dirt, és annak almappáit, de itt meg is állt a tudományom, mert a filterezés már nem megy
Azt szeretném elérni, hogy paraméterként átadhassak egy egyserű $filter értéket ( pl: $filter = "*.html" vagy $filter = "index.*" ) és a visszatérési listába csak ezek a fájlnevek kerüljenek. Szóval valami regexpressionos dolog kellene nekem ide ( legalábbis ezt gondolom ), de nem értek hozzá, ha valaki tud egy gyors megoldást erre ossza meg velem, ha nem akkor kénytelen leszek magamtól rájönni
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest