- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv, van egy huncut kérdésem:
Honlap feldob kérdéseket. Mindig csak 1-et, aztán ha a tovább-ra kattintok, akkor még1et felad stb.
Van mondjuk 736428364(sok) kérdés benne.Hogy tudok úgy lekérdezni, hogy véletlenszerűen adjon ki 1-et, DE x napig (vagy amíg én nem akarom) ne dobja fel azt újra? Ha nem számítana, akkor könnyű, mert SQL-el elintézem úgy, hogy order by RAND 0,1 oszt' csókolom.
1. Gondoltam session-ra, abban tömböket jól lehet tárolgatni: pl: tomb[kerdes_ID][vót'-e mán*]
*ami lehet 0 meg 1 és akkor már nyert ügyem van. Viszont ha bezárom a böngészőt, akkor a sessionnek vége, viszont napokban, akár hetekben kell csinálni a hozzáférhetőséget.2. Kuki az már jobban hangzik az időtállósága miatt. A tömbözés is megoldható trükkösen (tomb(0)(0) hihi), DE...de, és ezért is kezdtem azzal, hogy "736428364" kérdés, tehát még ha ID-ket és 0-1-est tárolnék bennük, akkor is túl nagy lesz a mérete és fölöslegesen fogja terhelni a szervert elküldéskor. Meg talán 4kb-nál nagyobb is lesz.
Van-e 3-as megoldás? Van olyan megoldás, ami max a kliensgépet terheli, és jó lehet nekem? Vagy ami egyszerűbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest