- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz
Sk8erPeter #16437 üzenetére
Hát, akkor megint sikerült hülyét csinálnom magamból.
Nembaj, már megszoktuk.Azért gondoltam hogy ez a probléma, mert miután észrevettem hogy index.html.php lett a fajl neve, gondoltam hogy akkor megpróbálom hogy eleve egy php fájlt hozok létre. (és így azonnal működött is).
De mielőtt félreértenétek, nem én adtam index.html.php nevet neki, én csak index.php néven mentettem el.
Ez már csak szigorúan elméleti kérdés, nincs semmi problémám, műkodik minden.
De úgy ahogy a CSS-t is lehet a HTML-be ágyazni, illetve külön CSS fájlt is létre lehet hozni ami ugyan úgy működik, gondolom ugyan ez igaz. Php-ra is.
Tehát végül is mindegy hogy HTML-be ágyazom a php kódot, vagy egy külön php fájlba írom nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Family Link
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest