Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
végül cakephp mellett döntöttem, legalábbis úgy néz ki, sosem dolgoztam még keretrendszerrel, próbálgattam a zend-et, de a cake-el feleannyi idő alatt is sokkal tovább jutottam. majd talán később lesz zend, annyira már megismertem, hogy én is profibbnak látom nem csak elfogadom mások véleményét, de nekem egyenlőre túl bonyolult.
lenne viszont egy olyan kérdésem, hogy lehetséges e az, hogy a cake barátságos url-jei nem működnek teljeskörűen (igényelnek 'index.php'-t) IIS alatt? a 404-es eseményt a megfelelő url-re irányítottam, annyiban le is kezeli a cake, hogy nem 404-et kapok vissza hanem az index oldalt, azonban nem pont azt, amit kellene, nem hozza működésbe a vezérlőket, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- SHOKZ headsetek
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest