- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Egész napja szívok, de feladom... segítsetek légyszi, mert én már kifogytam az ötletekből.
Van egy Wordpress alapú webshop, ami a WP e-commerce plugint használja, hogy relaxáló zenéket lehessen megvásárolni és fizetés után digitális formában letölteni. Minden működik és szuper, kivéve a PayPal IPN-t. Tehát végbemegy a vásárlás, kifizetik a kiválasztott terméket PayPal-al, majd pedig nem történik semmi. Minek kellene? PayPal-on belül aktiválva van az IPN, meg van adva neki a korrekt URL, a plugin beállításaiban szintén engedélyezve. Elvileg ezután vissza kellene jeleznie a webshopnak, hogy "hé, végbement a tranzakció, megérkezett a pénz, küldheted az e-mailt a letöltés adataival". De ez sose történik meg. Ergo manuálisan kell átállítani a megrendelés státuszát minden esetben, ez pedig nem opció. Életre kell kelteni az IPN-t.
Megkérdeztem a dolgot a plugin fejlesztői fórumában, de olyan kihalt, hogy esélytelen. Sajnos elég gyér a fejlesztői támogatás és elég bugos is ez a plugin, mindenki csak panaszkodik rá. Valószínűleg itt is ez lesz a probléma. A PayPal oldalán elvileg minden oké. Sandbox accounttal tesztelek, az IPN logban nem mutat hibát és elvileg el is küldi az IPN-t az oldal felé (200-as válasz).
Ezt írja IPN notification URL-nek a log: http://brainwaveentrainment.eu/?wpsc_action=gateway_notification&gateway=wpsc_merchant_paypal_standard
Amit, ha megnyitok kézzel, akkor kapok egy szép kerek hibaüzenetet: "Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in C:\xampp\htdocs\brainwaveentrainment.eu\wp-content\plugins\wp-e-commerce\wpsc-merchants\paypal-standard.merchant.php on line 400"
Ebből gondolom, hogy itt lehet a kutya elásva és itt akad el az IPN. De csak találgatok. A 400. sorban ez található:
if ( 'VERIFIED' == $response['body'] ) {
A PHP tudásom 0 körül leledzik, de találtam egy ilyen megoldást a hibaüzenetre guglizva: [link]
Ez alapján javítottam a sort, hogy így nézzen ki:
if ( 'VERIFIED' == $response->body ) {
A linket újra megnyitva eltűnik a hibaüzenet. Hurrá! Csak éppen semmi sem változik. Gondolom ezzel a kontárkodással nem oldottam meg a problémát. Nem értek hozzá. Hátha majd ti.
Feltöltöttem az érintetlen PHP fájl tartalmát pastebin-re: [link] Légyszi nézzetek már rá és mondjatok valami használhatót, mert már nincs hajszálam, amit kitéphetnék. Valahogy életre kell kelteni ezt az IPN-t és nem is lehetetlen, mert másoknak működik/működött. Próba gyanánt áttettem az egész oldalt másik szerverre, hátha a tulaj xamp-os megoldása a gond, de ez se segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest